Gandalfwhite Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Witam.Ma ktoś z kolegów mapę barymetryczną jeziora Paklicko Wielkie?Wybieram się tam za tydzień i potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Witam.Ma ktoś z kolegów mapę barymetryczną jeziora Paklicko Wielkie?Wybieram się tam za tydzień i potrzebuję.Wujek google znajdzie wszystko co potrzeba, jeśli tylko to coś istnieje;http://80.53.180.194/wios/images/stories/pms/jeziora/op/paklicko/j.Paklicko.Wielkie-1998.pdfChyba zawsze od tego trzeba zaczynać. Jeśli Paklicko W to okonie i szczupaki. Stamtąd pochodzi mój PB okonia sprzed ok 15 lat, całkiem przypadkowy na szczupaczego dużego rippera, wystawała tylko główka z pyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Barymetria i Batymetria to to samo?Może wujek Google się pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Narazie jest w trakcie tworzenia, za rok udostępnie dla chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Jest forum " Wędkarstwotv" tam coś jest ale nie mogę się tam zarejstrować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Witam.Ma ktoś z kolegów mapę barymetryczną jeziora Paklicko Wielkie?Wybieram się tam za tydzień i potrzebuję.Plywam tam od zawsze.Powiem Ci tylko tyle że szkoda twojego czasu.Jest sporo jezior w koło Paklicy gdzie można coś wydłubac ale Paklicko Wielkie w ostatnich latach to tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Jadę tam rekreacyjnie nie dla ryb ale jak już to warto by wiedzieć coś więcej co pod wodą jest.Na ryby nie liczę chcę poznać akwen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Możemy się złapać na wodzie bądź w drodze mieszkam niedaleko wydrukuj sobie mapę,zaznacze ci na niej gdzie warto popróbować.Tak z doskoku na macanego to można połowic kruciaki przy trzcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Na wodzie będę w piątek i sobotę ale na wiosłach będę machał.Jezioro "mapę" jako tako znam ale ciekawią mnię jakieś ukryte główki jeżeli takowe są lub inne podwodne krzaczory.Mógłby kolega na PW opisać gdzie się kierować aby coś się pobawić. Interesuje mnię też jak drapieżnik się zachowuje przy załamaniu pogody na tej wodzie.Zapowiadają front atmosferyczny akurat na następny wekend. Stacjonował będę w ośrodku Nowy Dworek. Edytowane 16 Września 2016 przez Gandalfwhite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Barymetria i Batymetria to to samo?Może wujek Google się pomylił.Jakoś na szybko przeczytałem "batymetryczny", to ja się pomyliłem.To i tam już pustynia w wodzie? Nie byłem tam długie lata, bo jakoś od dawna przestały interesować mnie szczupaki i okonie. A przynajmniej nie ustawiam się na nie, tylko przy okazji, jako przyłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Podbijam temat.Jeszcze jakieś konstruktywne uwagi na temat tego zbiornika jesienią mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Na wodzie będę w piątek i sobotę ale na wiosłach będę machał.Jezioro "mapę" jako tako znam ale ciekawią mnię jakieś ukryte główki jeżeli takowe są lub inne podwodne krzaczory.Mógłby kolega na PW opisać gdzie się kierować aby coś się pobawić. Interesuje mnię też jak drapieżnik się zachowuje przy załamaniu pogody na tej wodzie.Zapowiadają front atmosferyczny akurat na następny wekend. Stacjonował będę w ośrodku Nowy Dworek.Jakie wyniki, jeśli można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Wyniki dopiero będą.Jadę tam 23.09.16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Tak zapytałem, bo nigdy nie byłem w tych rejonach, ani wędkarsko ani w innym celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Po wekendzie. Szczupaka sporo.od 45 do .................. było z czym poszaleć.Łacznie złapałem około 20 szt. w 3 dni.wszystkie na obrotówkę.Jedno uderzenie na gumę przy powrocie przez środek jeziora ale wędkarz dupa i nie zaciął a mogło być ciekawie.wszystko na pagajach.Największy 84 cm. Z okoniami problem nie gryzły akurat choć niektórzy pojedyńcze sztuki wyciągali po około kilogram z trolingu.Przy trzcinach takie po 18-25 cm. Kierunek wiatru ustalał brania drapieżników.w niedziele się zmienił i szczupak na "miejscówkach" nie żerował. Edytowane 26 Września 2016 przez Gandalfwhite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Super wyniki, jak na PL, a jak warunki w tym Dworku, jeśli nie problem napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Szału nie ma. Kempingi.Na wyjazd wędkarski mogą być ale dzieci ja bym tam nie zabierał. Przynajmniej o tej porze bo noce zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 To niedobrze, bo pewnie wybiorę się tam na emeryturze, jak dotrwam (dożyję), a strasznie długo jeszcze . Pisze poważnie, bo ciągle czasu brak na wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 A emeryt to taki bardziej ciepłolubny, chyba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Zawsze można się czymś rozgrzać. Nawet jako emeryt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi