marcin_krych Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam koledzy.juz do mnie idzie abu revo sx i mam mały dylemat co do kija.może ktos rzucal tytulowymi kijkami (salmo slider 10,fatso 10,jack) i moze mi ktorys bardziej lub mniej polecic. dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 WitamTeam Dragona mam pod spina i w moim odczuciu jesttwardszy, ugięcie szczytowe.Rozemeijer jest bardziej miękki, lepiej się ładuje, pracuje również pod obciążeniem w części środkowej.Niech Cię nie zmyli ciężar wyrzutu, Rozemeijer jest kijem mocniejszym.Rozemeijera kupisz za 200zł, za Dragona chyba musisz więcej zapłacić.Rozemeijer kolor bordo, Dragon czarny.Rozemeijer w jednym kawałku, Dragona mam w dwuskładzie. pozdrDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 roze faktycznie mozna dostac za 200 pln a dragon ponad 300.wybierajac roze zostanie cosik na plecionke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi