Przemek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witam.Ostatnio to właśnie szkło na jednej z imprez domowych zaliczyło przysłowiową glebę.Nie działa silniczek i nie ostrzy.Nie umiem zdiagnozować czy jeszcze jest coś warte i można je naprawić czy nabyć od razu coś innego-jasnego do robienia zdjęć w pomieszczeniach.Gdzie i za ile w Warszawie mogę sprawdzić co mu dolega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 w Warszawie masz CSI na ŻytniejZależy, który 18-55 masz na myśli. Jeżeli któraś z nowszych wersji można spróbować, generalnie gleba zazwyczaj oznacza poważniejszy kłopot, no ale zawsze warto spróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ..mogły odkleić się taśmy lub rozsprzeglił się napęd..Poszukaj opty-technika, w serwisie zapłacisz więcej niż za szkło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolgrim Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Niekoniecznie więcej niż za szkło. Moje szkiełko od Canona zdaje się is usm 17-85 oddałem do autoryzowanego serwisu. Nie ostrzyło, wymienili taśmę, zapłaciłem około 70zł. Można oddać, a w razie gdyby było za drogo nie naprawiać, zabrać, sprzedać, kupić nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ..widocznie Canon ma normalny serwis...Nikon tyle bierze za roboczogodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ..widocznie Canon ma normalny serwis...Nikon tyle bierze za roboczogodzinę nie martw się, nie ma C, N, S...serwis jeden #$%&decyzja @Przemek czy warto dać kilkadziesiąt zł za diagnozę i potem pomyśleć co dalej czy rzeczywiście poszukać alternatywnego serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi