Zastanawiam się nad zakupem nowej echosondy do tej pory używałem HDS8 + Structurescan LSS1.
Zastanawiam się nad echosondą humminibird Onix – czy ktoś z Was wie jaki są róznice między poniższymi modelami:
CI SI,
Ci NT SI,
CI
Teraz kilka pytań:
Czy kupując któryś z powyższych modeli mam w komplecie przetworniki ( jeśli tak to jakie ) ?
Czy w komplecie jest program do tworzenia map batymetrycznych ? Przy lowrance używałem DrDepth.
Czy echosondy humminibird mają blokadę geofencing. Echosony Lowrance kupione w USA i po włączeniu w europie tracą menu w języku polskim, oraz europejskie jednostki miary ( metry, temperatura w Celsjuszach, itd. ).
Zakupu chcę dokonać w USA ale chciałbym ieć pewność że po uruchomieniu w kraju nie spotka mnie przykra niespodzianka dotycząca blokad
Jeśli uważacie że można kupić inny model który również jest dobry a tańszy to proszę o wasze propozycje.
Pytanie
gregkrak
Witam,
Zastanawiam się nad zakupem nowej echosondy do tej pory używałem HDS8 + Structurescan LSS1.
Zastanawiam się nad echosondą humminibird Onix – czy ktoś z Was wie jaki są róznice między poniższymi modelami:
CI SI,
Ci NT SI,
CI
Teraz kilka pytań:
Zakupu chcę dokonać w USA ale chciałbym ieć pewność że po uruchomieniu w kraju nie spotka mnie przykra niespodzianka dotycząca blokad
Jeśli uważacie że można kupić inny model który również jest dobry a tańszy to proszę o wasze propozycje.
Z góry dzięki za pomoc
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi