Artek Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Kup Graphiteleader Finezza Nuovo 15 GNFS - 682 SUL-S A przestaniesz w końcu myśleć o czymkolwiek jeśli chodzi o okonia ul.To żeś pomógł. Kolega wyraźnie napisał, że do 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid98 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Witam Poszukuję wędki ultra light do łowienia okoni z łódki. Mam na oku kilka blanków:- phenix mirage mf611-tb- suzuki pro rxf-3lb-601 Z gotowych wędek zastanawiałem się nad Lureleaderem NaturalHeart LNH582ULS - mało o nim opinii w internecie, jesli ktoś używa a ma porównanie z blankami które podałem wyżej to proszę o opinie. Jakie inne blanki lub gotowe wędki byście polecili Najlepiej jak by kijek był w jednoskładzie, ale dwu-skład też moze być jesli będzie warty uwagi. Z 2 czesciowych blanków myslałem nad Matagi Big Pondem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi