fish28 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Karol, a gdzie naszywka ? Edytowane 22 Grudnia 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Andrzej może to choć troche Tobie pomoże. Na plecach mam XLNo Karol do zabiedzonych nie należy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Mogę ci wysłać xl do przymiarki jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No Karol do zabiedzonych nie należy .Nad czym szczerze ubolewam - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nad czym szczerze ubolewam - niestety :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Andrzej może to choć troche Tobie pomoże. Na plecach mam XLTo jednak raczej XL bedzie.Ilu tu życzliwych ... . Chyba święta idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Karol, a gdzie naszywka ? Już się zaszyłem. Ta fotka to była premiera nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 To jednak raczej XL bedzie.Ilu tu życzliwych ... . Chyba święta idą. Andrzej dzień miłości dla zwierząt się zbliża :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam kolegów.Mam XL Simmsa G3 przy 186 cm wzrostu i troszeczkę brzuszka ( normalka po 50-tce ). Ten rozmiar jest idealny. Rzeczywiście latem troszeczkę jest luzu, lecz porą zimniejszą mozna "dużo" włożyć na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Andrzej a po kiego Ci kamizela jak Ty w łódce siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Przyda się. Wiesz, że sprzętomaniak jestem. Na łódce też trzeba gdzieś fajki trzymać. W T-shircie się nie da.A i kilka razy do roku z brzegu tez atakuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 To jednak raczej XL bedzie.Ilu tu życzliwych ... . Chyba święta idą. Może nie święta, ale większość z nas nacięła się na rozmiarówkę i była w czarnej dupie z tego powodu. Sam mam kilka ciuchów nawet tej samej firmy, wielkość taka sama ale na metkach inne rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Bierz xl, z wiekiem bedzie Ci przybywać tu i owdzie ;-) A jesienią czy zimą jak trzeba na cebulke sie ubrać, mniejsza kamizelka może krępować ruchy. Ja osobiście wolę luźniejszy ciuch, choć obserwuje odwrotny trend w modzie męskiej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Przy tej ilości możliwych do wypchania pudełkami kieszeni XL-ka dla nosiciela L-ki jest ok inaczej sterczy brzydko i szybciej zamki się rozlatują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Witam, mam zamiar zakupić tytułową kamizelkę, poprosiłbym o radę co do rozmiaru, niestety niestandardowy ze mnie gość raczej taki z metra cięty jak to mówią Jaki rozmiar będzie odpowiedni przy wzroście 172cm, 105cm w pasie, w klatce 122cm z tym, że mięsień piwny dość spory, myślę wstępnie o rozmiarze 2xl abym mógł zasunąć kamizelke po włożeniu pudełek. Mam pytanie również odnośnie pakowności,jak duże pudełka wejdą w te 2 największe kieszenie? Edytowane 7 Marca 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 To i ja z zapytaniem też chcę kupić simms freestone, tyle że używaną bo szkoda mi trochę wydać 400 na kawałek materiału a i do końca mnie niestać. Może uda się wyrwać o połowę taniej 175 wzrost, 80 w pasie, waga 82. Wcześniej miałęm dragonowską M i było git więc i tutaj stawiam na M. Czy L, niębędę jej zakładał na kurtkę tylko maxx jakiś grubszy polarek, będę szukał roziaru bardziej na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 ja mam 190 cm i 115 kg wagi i xl jest na mnie dobre, może to jakoś pomoże w decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 . Mam pytanie również odnośnie pakowności,jak duże pudełka wejdą w te 2 największe kieszenie?Podejrzewam, że kieszenie we wszystkich są z grubsza standardowo-jednakie i do gajdki i G3, do mniejszych włażą pudełka 10x16 (na ciasno z wysokością bo zawiasy trochę odstają), a do większych 15x20 (i z dużym luzem z każdej strony)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Mamy identyczne wymiary. Bierz M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam Nigdzie w necie nie mogę dorwać tytułowej kamizelki (jedynie e-bay). Może widział ją ktoś u siebie w sklepie, może gdzieś w necie przeoczyłem? Interesuje mnie rozmiar XXL. A może ktoś życzliwy kto kupuje na e-bay'u mógłby mi ją zamówić oczywiście bym się jakoś odwdzięczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Na flyfishing.pl jest Guide Vest w rozmiarze XXL do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Na flyfishing.pl jest Guide Vest w rozmiarze XXL do sprzedaniaDzięki Cezary, rozmawiałem z panem od tej kamizelki i jak dla mnie jest za krótka 40cm to raczej do brodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dzięki Cezary, rozmawiałem z panem od tej kamizelki i jak dla mnie jest za krótka 40cm to raczej do brodzenia A czego się spodziewasz od freestona? Będzie tak samo, są to kamizelki muchowe, a co za tym idzie do brodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Może już nie koniecznie od freestona bo wiem, że simms ma również dłuższe kamizelki 50cm z hakiem a te 10cm robi różnicę W sumie to któryś z użytkowników freestona mógłby się wypowiedzieć, czyżbym skazany był na graffa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Odgrzeje temat. Jakie sa Wasze opinie prawie 3 latach użytkowania tej kamizelki? Chce ja nabyć wlasnie i szukam opinii. Jak sie spisuje w zimne dni, a jak w gorące? Jak z trwałością?Do tego rozmiar... Mam 180cm, pas 92cm, klatka 108cm. Chciałbym, aby pasowała na Dozera3 w zimie. Zatem zapewne w lecie na t-shirt bedzie juz wisieć na mnie... Nie mniej bardziej jednak celuje w rozmiar na cieplejsze okresy roku, z mniejsza ilością warstw pod spodem. Wychodzi mi, ze rozmiar L bedzie odpowiedni. Gdzie teraz można ja nabyć najtaniej w Polsce? Edytowane 24 Stycznia 2017 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi