makamba Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Wydawało mi się ,że był już kiedyś podobny temat , ale jakoś nie mogę go znaleźć.Zakładam więc nowy.Wędkowanie nie jest zapewne jedynym hobby jakie miewamy. Może są na forum jeszcze jakieś inne muzykanty? Ja ostatnio powróciłem do swojej dawnej pasji.Od kilku lat zapomnianej i odstawionej na półkę.Talentu i czasu brak , ale zabawa była przednia.Znowu zacząłem kupować instrumenty, efekty , wzmacniacze itp.Kryzys wieku średniego , chyba. Chciałbym wam przedstawić jeden z moich starych kawałków.Z roku 2005 - o ile dobrze pamiętam.Nagrany na strychu , w studio pozostałym po krótkim, acz upojnym istnieniu szczecińskiego zespołu "Sexual Chocolate" , który niczego nigdy nie nagrał. Kawałek powstał w 8 godzin , "na kolanie".Klip skręcony w 2 godziny.Synchronizacji zero.Słuchać trzeba z głośnikami rozkręconymi na maksa.Skład kapeli - 2 osoby.Gatunek - Industrial Music.Wokal w stylu Kapitan Nemo. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez makamba 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Orzesz Ty,mocne i muzycznie ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Muza fajna, video ciekawe i cycki były.High five dude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dzięki! Cycki , moc i kontrowersje muszą być. Jak się nie ma talentu to trzeba nadrabiać szokując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 No poza wędkowaniem/wędkarstwen to raczej każdy szanujący się oraz normalny chłop lubi sobie popatrzeć na cycki. To takie drugie hobi w zimowe wieczory gdy nikogo nie ma w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Proponuję powrót do pasji bardzo mi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jak się nie ma talentu to trzeba nadrabiać szokując. Się uparłeś na ten brak talentu!Całkiem niezły kawałek, nie wiem czego Ty chcesz Ja to mam gorzej - nie mam słuchu muzycznego, mam tylko wyczucie rytmu... A los chciał, że nie gram na jedynym sensownym dla mnie instrumencie - perkusji, tylko na gitarze.Na szczęście (sąsiadów) jakiś czas temu znalazłem jeszcze inne hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja to mam gorzej - nie mam słuchu muzycznego, mam tylko wyczucie rytmu... A los chciał, że nie gram na jedynym sensownym dla mnie instrumencie - perkusji, tylko na gitarze.Na szczęście (sąsiadów) jakiś czas temu znalazłem jeszcze inne hobby Perkusję mam.Ayotte Drum Smith.Od 11 lat.Tylko jeszcze nie nauczyłem się na niej grać. Ale ładny mebel w domu.Błyszczy jak cygański kredens. Cała nadzieja w dzieciakach.Może kiedyś się zainteresują. Talentu i słuchu dziś już nie trzeba.Technika tak poszła w górę - czas wirtuozów jednego palca.Tu naciśniesz , tu coś przekręcisz , tam klikniesz i kawałek zrobiony. Później trzeba tylko rozpowiedzieć wszem i wobec o tym ,że ma się nieokreślone preferencje seksualne.Zrobić sobie selfie/samojebke z jakimś celebrytą,wypiąć sisiorka na ściance i kopnąć w tyłek Grycankę na czerwonym dywanie.Zebrać 1000 lajków na fejsie ,wystąpiś w tv śniadaniowej, sprzedać z 500 płyt jako dodatek do jakiegoś szmatławca i już kariera rozkwita. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dobre, dobre możesz zrobić występ na 10-lecie jerkbaita przy okazji jakiegoś spotkania Do tworzenia nie mam sprzętu ani talentu, kiedyś jednak pasjonowałem się sprzętem audio, wędkarstwo to jednak wyparło ostatnio. Nie potrafię się wczuwać w pełni w 2 czynności jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Da się tego słuchać ,całkiem świetny kawałek ale takiego sąsiada nie chciałbym mieć za ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jestem pod wrażeniem Pozytywnym!Bardzo fany klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi