pablo208 Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Witam, zastanawiam się jak wędka sprawdziłaby się przy łowieniu pstrągów - czy próbował ktoś? Próbuje znaleźć wędkę, którą można by pogodzić łowienie pstrągów (lubelskie rzeki) i okoni... dzięki z góry z odpowiedź..Zależy ,która czu Ul czy XUL ? Ul jest w moim mniemaniu jest bardziej uniwersalny ...czemu ? Otóż można nim ciskać smużaka na zadowalającą odległość i porzucać gumą 3' na 15gramowej główce. (co prawda tu komfort jest już mniejszy ,ale da się to robić - sam sprawdzałem ostatniego weekendu )Xul jest bardziej subtelny ,pod łowy znacznie finezyjne. Super się nim łowi na małe wobki i co ciekawe fajnie się nim również jiguję. Fajny kij do łowienia okoni z brzegu a zarazem do jaziowo kleniowych łowów Polecam oba kije z czystym sumieniem - bardzo fajne rozwiązanie dostosowane do naszych Pl warunków Pozdrawiam Paweł Edytowane 14 Listopada 2016 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Gdzie kupię sp962xul? Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 BRC miało zostać oficjalnym przedstawicielem firmy w Polsce ale coronavirus póki co wiele rzeczy opóźnia lub uniemożliwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 BRC miało zostać oficjalnym przedstawicielem firmy w Polsce ale coronavirus póki co wiele rzeczy opóźnia lub uniemożliwia. Phenixa? to juz nie Rodmas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Phenixa? to juz nie Rodmas?Podobno Rodmas cienko przędzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Dzwoniłem do Brc i powiedziano mi że nie będą mieli takiej oferty Pfenixa jak Rodmas. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi