Ogniomistrz Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jak w tytule proszę o opinie tego kręciołka Stella 2007 JDM ;-) Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witamy na forum. Opinii Stelli nie znam, trzeba zapytac Stelle moze.. A moze chodzilo Ci o opinie o tym kolowrotku?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogniomistrz Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 troszkę się przejęzyczyłem to fakt każdemu może się zdarzyć ;-) oczywiście chodziło mi o opinie o tym kołowrotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jedem z najlepszych kolowrotkow dostepnych na rynku zalezy jaki model wszystkie stelle sa do D..y sa i tacy co tak twierdza sa to "wyznawcy Daiwy" , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jedem z najlepszych kolowrotkow dostepnych na rynku zalezy jaki model wszystkie stelle sa do D..y sa i tacy co tak twierdza sa to "wyznawcy Daiwy" , Albo Ticy Taurus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogniomistrz Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 wielkość 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 wielkość 4000 Kupujesz i kręcisz, ot tyle w temacie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Super sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Super sprzętPodzielam ta opinię,super maszynka. PozdrawiamJózek Leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 A ja uważam że najlepszą Stellą jest model 98F 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Podobno stelka 2007 jest uznawana za lepszą od 2010 miałem stelke 2500fe i po sezonie łożysko w rolce szumiało dlatego sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 A w moich f-kach od siedemnastu lat nic nie szumi i nie trzymam ich w gablotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Podobno stelka 2007 jest uznawana za lepszą od 2010 miałem stelke 2500fe i po sezonie łożysko w rolce szumiało dlatego sprzedałemto faktycznie bardzo poważna usterka dyskwalifikujaca go z dalszej eksploatacji i bardzo poważny powod sprzedazy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dobra maszyna za nieduże pieniądze, jak każda stelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Podobno stelka 2007 jest uznawana za lepszą od 2010 miałem stelke 2500fe i po sezonie łożysko w rolce szumiało dlatego sprzedałemCzyli wsadziłles nabywcę na niezła mine Nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dobra maszyna za nieduże pieniądze, jak każda stelka Paczka jeszcze nie wysłana,przez noc moze się rozmyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Podobno stelka 2007 jest uznawana za lepszą od 2010 miałem stelke 2500fe i po sezonie łożysko w rolce szumiało dlatego sprzedałemMiałem obie Stelle w tym samym rozmiarze. Często zbierałem je razem na ryby właśnie w celu dokonania porównania. Model z 2010 roku moim zdaniem kręcił lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Paczka jeszcze nie wysłana,przez noc moze się rozmyślę Pisałem o tej którą już mam a te nieduże pieniądze to w "" . Trochę kosztują, ale myślę że te młynki są warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Pisałem o tej którą już mam a te nieduże pieniądze to w "" . Trochę kosztują, ale myślę że te młynki są warte swojej ceny.Zona jak dziś zobaczyła ze je pakuje do wysyłki to przestała ze mną rozmawiac,stwierdzila ze na starość już całkiem zbzikowałem,dzis na jednym z czeskich portali ktoś wystawił do sprzedazy 2500fd,poszła w 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Czyli wsadziłles nabywcę na niezła mine Nie zazdroszczęNowy nabywca wiedział bo poinformowałem go o tym i odbierał kręciołek osobiście. Sprzedałem bo kupowałem ryoge :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Słuchaj, tutaj masz aż 82%, czyli niezłe masło. Tylko to akurat wersja ALPINA. Jak z terminem spożycia to nie wiem, ale z 2007 roku myślę, że coś da radę znaleźć. A skoro JDM to nawet lepiej, bo japońce lubią jeść dziwne rzeczy, nawet po terminie. No i to nie byle jakie 250g tylko porządne kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) stella, stellcia, stelleczka... Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Warto dodac ze 07 nie posiada pod pinionem lozyska. Brak tego lozyska jest tez w generacji 92 oraz 04. Kazda inna generacja stelli pinion ma podparty z dwoch stron.Konstrukcyjnie i materialowo protoplasta stelki 10, choc ma sporo gorszy t-knob. To takie dwie zasadnicze roznice na korzysc 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Warto dodac ze 07 nie posiada pod pinionem lozyska. Brak tego lozyska jest tez w generacji 92 oraz 04. Kazda inna generacja stelli pinion ma podparty z dwoch stron.Konstrukcyjnie i materialowo protoplasta stelki 10, choc ma sporo gorszy t-knob. To takie dwie zasadnicze roznice na korzysc 10. Warto dodac, ze szpulki od 07 pasuja zamiennie do 10tki. Jesli chodzi o pokretla hamulca to pasuja zamiennie miedzy 10 a 07 w rozmiarze 2500 (C3000) natomiast nie pasuja w rozmiarze 4000.07 4000 ma drobniejszy gwint niz 10tka. Korbki miedzy 07 a 10 nie sa wymienne. Korbka 07 ma inny gwint i nie jest to standard H2 Shimano. W generacji 07 pasuja korbki miedzy soba miedzy rozmiarami 2500 (C3000) a 4000. Kwestia korbek jest o tyle "uciazliwa", ze miedzy 10tka, TP 11, Vanquishem, 14tka korbki pasuja kazda do kazdego modelu (miedzy 2500 a 4000 wlacznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na plus 07 to w porównaniu do modelu z 2010 to przełożenie 4,8:1 lżejszy start i większa moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi