barwena1977 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam!Wiem że na forum są użytkownicy wspomnianej kurteczki Vision więc pytanie do nich,WARTO??? A może ktoś użytkuje Microstretch? Mi głównie chodzi o wszelkie spostrzeżenia, plusy i minusy.Celowo podałem te dwie bo raczej tylko te mnie interesują.Kurtka musi spełnić jeden warunek- wytrzymać bez przecieków cały deszczowy dzień.Z góry dziękuję za wszelkie informacje! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Mam Flywatera już parę lat! Absolutnie bez zarzutu! Jak najbardziej polecam!U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ja mam Vision Classic to chyba model z niższej pułki od Flywatera i jestem z niej ABSOLUTNIE zadowolony Myślę, a właściwie jestem pewien, że Flywater nie będzie gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Tak jak wspomniełem, dla mnie wyznacznikiem jest wodoszczelność.Jeżeli wytrzyma 1 cały deszczowy dzień to będzie dobrze.Gdzieś czytałem że kurtka Visiona czasami nie daje rady ale więcej jest opinii wrecz odmiennych dlatego pytam tutaj.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Hmmmmmm, zdarzało mi się łowić w deszczu, a raz w bardzo ulewnym. To na początku gdy ją kupiłem. Stałem tylko, żeby ją sprawdzić. I nie odnotowałem żadnych przecieków. W tym roku też łowiłem nią w deszczu i to samo. Ktoś kazał zwrócić uwagę cz pod kamizelką nie przemaka i jest ok.Dla porównania łowiłem całkiem niedawno w kurtce Baleno i tu wyraźnie było czuć, że szwy a właściwie klejenia nie są w 100 % szczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi