milupa Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam, Jak napisałem wcześniej w innym wątku rozpoczynamy konkurs mający na celu wyłonienie najlepszej przynęty ( jerk, wobler, blacha, mucha ) zrobionej z okazji 10-lecia Jerkbait.pl opatrzonej napisem okolicznościowym i elementami kojarzącymi się z naszym forum. -Technika wykonania dowolna byle własnymi rękoma - Uczestnictwo w konkursie zgłaszane będzie w tym wątku, poprzez wklejenie zdjęcia przygotowanej przynęty w terminie do 20.05.2015. - Termin nadsyłania prac do 30.05.2015 na mój adres ( każdy uczestnik zgłaszający udział otrzyma na priv). -Wyboru zwycięskiej przynęty dokona komisja składająca się z uczestników zlotu Jerkbait w Gamleby. - Oceniane byłyby nie tylko walory estetyczne ale i użytkowe, a foto relacja z wyborów zamieszczona zostanie w tym wątku po powrocie ze zlotu. - Nagrodę w konkursie przygotuje redakcja. - Wszystkie prace konkursowe przejdą na własność redakcji, następnie urządzona zostanie licytacja z której zebrane środki przekazane zostaną na szczytny cel. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jeszcze trochę czasu jest ale ja już jestem gotowy No to idę na pierwszy ogień... Balsa, stelaż przez całość, folia aluminiowa + ręczne malowanie (mimo, że amelinium nie pomalujesz!). Zbrojony w bardzo mocne kółka i kotwice wysokiej jakości z zagiętymi zadziorami (żeby łatwiej Wam było wypinać te szwedzkie metrowe mamuśki ). Sygnowany okolicznościowym napisem oraz logiem forum.Tonący - 15cm/55g Mam nadzieję, że dacie mu szansę poszusować w skandynawskiej wodzie... Pozdrawiam,Mariusz Pasta Pastuszka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Wypas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 No pierwsze koty za płoty. Mocne wejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ładny śledzik. Pierwszy na zlocie w kolejce do łowienia nim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ładny śledzik. Pierwszy na zlocie w kolejce do łowienia nim Zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Klasa wob! No żeś się Panie napracował...A i jeszcze widzę fajny pokrowiec do niego dołączasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Cieszę się, że się spodobał No pracy przy tym modelu trochę jest... ale jak się podoba to znaczy że warto było się starać Jano - pokrowiec będzie ale z przeźroczystego polietylenu i zapięciem strunowym Jak będzie więcej chętnych to nie wykluczam że jakaś mała partyjka będzie udostępniona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Świetny wobek .Nie dziwne, że nie ma kolejnych.Półka wysoko zawieszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Pewnie będą, jeszcze są prawie 2 miesiące na zgłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 jak sie wyrobie to tez wam cos tam wysle:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 jak sie wyrobie to tez wam cos tam wysle:-) Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ja po niedzieli zacznę coś może działać pomysł mam dość ciekawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzisiaj wysyłam konkursowe przynęty do Milupy.Postanowiłem dorzucić jednego woba więcej do testów na szwedzkich szczupakach a jeśli przetrwa całą wyprawę - niech będzie nagrodą za największą rybę zlotu. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Obiecuje że sumiennie go przetestujemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie miałem ich tylko gdzie ustawić...możliwe że nie będzie to konieczne ale jakby co, to ustawcie przednie oczko prawo/lewo żeby równo odbijał w obie strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 To ja już sobie szykuje na niego miejsce w pudełku :-D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Fajna rodzinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mój już po dwóch warstwach lakieru na dniach zaprezentuję w wątku, mam nadzieję, że się spodoba bo strasznie dłuuuuuugo mi przy nim zeszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mój już po dwóch warstwach lakieru na dniach zaprezentuję w wątku, mam nadzieję, że się spodoba bo strasznie dłuuuuuugo mi przy nim zeszło Po wróbelku aż strach pomyśleć co to mrze być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo90 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ja mysle ze to bedzie "bocianek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam, wystawię coś i ja. Przynęty te nie były robione pod konkurs dlatego z żadnymi detalami się nie bawiłem, za to praca jak na mój gust jest bardzo fajna ale niech to sprawdzą eksperci a Szwedzkie wody to chyba najlepszy dla tych wabi poligon doświadczalny. Woblery wykonane ręcznie z drewna lipowego,wielokrotnie lakierowane (10x) powinny wytrzymać zęby szczupaków. Jeżeli znajdzie się jakiś kolega ze zlotu który je uzbroi byłoby super oraz miałby pierwszeństwo do testów Ja takich kotw nie posiadam, chyba, że regulamin tego wymaga to dokupię Śledź z czerwonymi płetwami jest tonący, z czarnymi zaś pływający.Długość 20cm waga 110-115g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 A ja sprzęt powyżej 70 gram odstąpiłem innym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Piękne! A pomyślałem sobie o zlocie a tam .... pod spodem napis!!!! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi