milupa Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Kotwice się znajdą, sprzęt odpowiedni do testów też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A kiedy będzie wiadomo jaka jest nagroda? czy może walczymy o uścisk dłoni prezesa? Ppomysł mam nieziemski, ale czy czasu wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Uścisk dłoni mógłby być trudny do realizacji, przynajmniej w twoim przypadku ale nagroda będzie ciekawa Niedługo coś będę mógł zdradzić ale na razie jest w trakcie szykowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, witam nareszcie mogę zaprezentować coś od siebie Miało być w klimatach jerkbait'a więc.... ps. chyba jeszcze dorobię mu ster Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Pride 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Byłem pewien że jak Pride żuci swój pomysł to siądziemy z wrażenia Jak dla mnie to no nr 1 szkoda tylko, że niema odniesienia co do wymiarów tej przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jaką ma pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jaką ma pracę Nie mam pojęcia, dopiero będzie wodowany najpierw sprawdzę jak się buja w obecym stanie, a jak mi się nie spodoba to wkleję ster w zamyśle miał być od razu ze sterem no, ale spodobał mi się w obecnej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam, witam nareszcie mogę zaprezentować coś od siebie Miało być w klimatach jerkbait'a więc.... ps. chyba jeszcze dorobię mu ster Jak to Esox zobaczy to będzie zwiewał z podkulonymi płetwami Ciekawe kto tu na kogo będzie polował :lol: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Świetny , praca tego wabika będzie na pewno ciekawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Pride!!!!!! Ty! Ty! Ty złodzieju pomysłów fajnisty wyszedł Gratki Musze niestety odpalić teraz plan awaryjny! nie chcem ale muszem PoZdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Smerf jest niezły. Byle miał "byle" akcję i może ktoś na niego coś wystruga .To ci jerkbait, he,he! Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez PLECIONA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki Panowie! haha sorry Melek, nie miałem pojęcia, że też miałeś taki plan^^ ;D Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Teraz pora m a plan B :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Byłem dzisiaj zwodować na szybko mojego dziwoląga i kurcze śmiga, ale potrzebuje około metra na start jak dla mnie to niedopuszczalne i dlatego będę musiał władować mu ster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zamiast steru wklej mu lotki, dopiero będzie świrował świetny jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Panie i Panowie zachęcam do udziału, jest jeszcze kilka dni na zgłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Dziś dotarła druga przynęta konkursowa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam, wystawię coś i ja. Przynęty te nie były robione pod konkurs dlatego z żadnymi detalami się nie bawiłem, za to praca jak na mój gust jest bardzo fajna ale niech to sprawdzą eksperci a Szwedzkie wody to chyba najlepszy dla tych wabi poligon doświadczalny. Woblery wykonane ręcznie z drewna lipowego,wielokrotnie lakierowane (10x) powinny wytrzymać zęby szczupaków. Jeżeli znajdzie się jakiś kolega ze zlotu który je uzbroi byłoby super oraz miałby pierwszeństwo do testów Ja takich kotw nie posiadam, chyba, że regulamin tego wymaga to dokupię Śledź z czerwonymi płetwami jest tonący, z czarnymi zaś pływający.Długość 20cm waga 110-115g Dzisiaj dotarły do mnie przynęty Tomka, więc mam wszystkie zgłoszone.O północy zamykam listę zgłoszeń, więc może ktoś jeszcze ma chęć się zgłosić do konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Czy jest jeszcze szansa na dołączenie jeszcze przynęt do konkursu?Zrobiłem dwie sztuki na ta okazje lecz dopiero zdjąłem je z lakierowania i niestety nie zdążyłem wcześniej oczywiście na dwóch sztukach napis jerkbait jest poprawny.Robiłem jerki w tempie expresowym i zjadłem literę k :-) Edytowane 24 Maja 2015 przez omber3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Szkoda, że się spóźniłem ze wstawieniem zdjęć No cóż może następnym razem.pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wczoraj po głosowaniu liczbą 9 głosów zwycięzcą został ten oto jerk ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nic nie widac na tej focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Wczoraj po głosowaniu liczbą 9 głosów zwycięzcą został ten oto jerk Hehe niemożliwe, ale wygląda jak mój To ja już sobie szykuje na niego miejsce w pudełku :-D Z mojej obserwacji wątku ze zlotu... masz już to miejsce w pudełku ? Gratulacje:) Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Gratulacje Mariusz Tak podejrzewałem, że Twój jerk wygra.Na 20-lecie bardziej się postaram. Może jakieś nagrody pocieszenia dla przegranych skoro tylko 3 użytkowników zgłosiło się do konkursu Pozdrawiam. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki, ja stawiałem że Twoje wygrają Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi