wobler129 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam serdecznie. Mam 23lata.Jak w temacie. Szukam prawdziwego kompana na ryby. Łowię metodą spinningową, castingową i muchową. Celem wypraw będą drapieżniki takie jak: okoń, szczupak, jeśli znajdziemy to i sandacz.Najchętniej kogoś dyspozycyjnego z moich okolic ( czyli woj. Lubuskie / Wielkopolskie, 66-320 Trzciel / 64-361 Miedzichowo ) ponieważ często jadę nad wodę nie planując tego wcześniej np. będąc w pracy dowiaduję się, że mam wolne popołudnie, wspólny dojazd na łowisko itd. Chodzi mi głównie o łowienie na jeziorach okręgu Gorzów Wlkp. ( okolice Pszczewa ). Z mojej strony mogę zapewnić łódź 4,1m wraz z silnikiem elektrycznym 55 oraz spalinką 5koni, echosondę i autko, którym jeżdżę na ryby. Zapraszam z kontaktem na priv. Z wędkarskimi pozdrowieniami: wodom cześć!"Maciej ps nie wiem czy to odpowiedni dział, jeśli nie to proszę o przeniesienie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kraków odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Maciek chetnie sie z Toba wybiore na poszukiwanie szczupakowych mamusiek. Plywadlo rowniez mam takze wypad to kwestia czasu To moze jakis zlocik w maju na jeziorku oczywiscie jak by sir znalazla ekipa chetnych Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Popeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Maciej, chętnie Cię odwiedzę w tym roku Mam 3 godziny drogi, rzuć tylko kiedyś na priv konkretny termin i z chęcią wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Maciek chetnie sie z Toba wybiore na poszukiwanie szczupakowych mamusiek. Plywadlo rowniez mam takze wypad to kwestia czasu To moze jakis zlocik w maju na jeziorku oczywiscie jak by sir znalazla ekipa chetnychPanowie , ja piszę sie też na zlot , mam też pływadło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perla Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Ja w zasadzie tez mógłbym podjechać na wspólne łowienie i również mam pływadełko . Możecie przyjechać do mnie do Kostrzyna wiosną na Postomie lub na którąś z naszych rzek za wąsatym Lub ewentualnie do Lubniewic pozdrawiam Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Perla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 I w Lutolu Mokrym fajne sandaczowe jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 siemka Maciek z miła chęcią powędkujemy ,dam ci przetestować twoje już historyczne bardzo łowne krąpiki.Jeden tylko warunek skróć trasę do 100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 I w Lutolu Mokrym fajne sandaczowe jeziorko Było... kiedyś Prawie wszystko wysiatkowali. Dość dużo osób się odezwało. Tak jak pisałem najchętniej ktoś, kto mieszka dość blisko. Jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Latem lowie okonie na lubikowie to pewnie będzie okazja się spotkać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam.Ja ze Świebodzina do ciebie to rzut beretem ale umnie licho z czasem pozostaje tylko weekend na który w sezonie można się złapać.Mamy do okoła siebie masę wód jest w czym wybierać.Pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacekkosta Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja również jestem chętny na wspólny wypad nad wode, a może jest ktoś z kim mógłbym się wybrać na klenia nad jakąś rzeczke w lubuskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 I ja się pewnie odezwę. Niestety u mnie z czasem też kiepsko, czasem w tygodniu po południu jak ogarnę służbowe tematy. Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invictus Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 JA też chętnie się wybiorę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Najbardziej pasowałby mi ktoś z Nowego Tomyśla, Miedzichowa, Trzciela. Ale widzę, że nikt się nie zgłasza. Czyli będziemy się kontaktować, tylko te dłuższe dojazdy są męczące 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi