Skocz do zawartości

Szukam kompana na ryby

wobler129

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Mam 23lata.

Jak w temacie. Szukam prawdziwego kompana na ryby. Łowię metodą spinningową, castingową i muchową. Celem wypraw będą drapieżniki takie jak: okoń, szczupak, jeśli znajdziemy :) to i sandacz.

Najchętniej kogoś dyspozycyjnego z moich okolic ( czyli woj. Lubuskie / Wielkopolskie, 66-320 Trzciel / 64-361 Miedzichowo ) ponieważ często jadę nad wodę nie planując tego wcześniej np. będąc w pracy dowiaduję się, że mam wolne popołudnie, wspólny dojazd na łowisko itd.

Chodzi mi głównie o łowienie na jeziorach okręgu Gorzów Wlkp. ( okolice Pszczewa ).

Z mojej strony mogę zapewnić łódź 4,1m wraz z silnikiem elektrycznym 55 oraz spalinką 5koni, echosondę i autko, którym jeżdżę na ryby.

Zapraszam z kontaktem na priv.

Z wędkarskimi pozdrowieniami: wodom cześć!"

Maciej

post-46173-0-82989800-1422213929_thumb.jpg

post-46173-0-45760800-1422213942_thumb.jpg

post-46173-0-25917100-1422213956_thumb.jpg

ps nie wiem czy to odpowiedni dział, jeśli nie to proszę o przeniesienie

• Like 2

Maciek chetnie sie z Toba wybiore na poszukiwanie szczupakowych mamusiek. Plywadlo rowniez mam takze wypad to kwestia czasu :)

To moze jakis zlocik w maju na jeziorku ;) oczywiscie jak by sir znalazla ekipa chetnych

Edytowane przez Popeye

Maciek chetnie sie z Toba wybiore na poszukiwanie szczupakowych mamusiek. Plywadlo rowniez mam takze wypad to kwestia czasu :)

To moze jakis zlocik w maju na jeziorku ;) oczywiscie jak by sir znalazla ekipa chetnych

Panowie , ja piszę sie też na zlot , mam też pływadło .

Ja w zasadzie tez mógłbym podjechać na wspólne łowienie i również mam pływadełko   .  Możecie przyjechać do mnie do Kostrzyna wiosną na Postomie lub na którąś z naszych rzek za wąsatym ;) Lub ewentualnie do Lubniewic 

pozdrawiam 

Edytowane przez Perla

I w Lutolu Mokrym fajne sandaczowe jeziorko :)

Było... kiedyś :)  Prawie wszystko wysiatkowali.

Dość dużo osób się odezwało. Tak jak pisałem najchętniej ktoś, kto mieszka dość blisko. Jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv :)