bigrafi Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 @lesiewicz czym odciskiwałeś, fakturke na wobku ?? Na pierwszym zdjeciu odciskiwałem kluczem imbusowym, troche z tym zabawy ale efekt zadowalajacy.A na trzecim zdjeciu odciskiwałem namonetkowany kawałek walca. Mógłbyś pokazać ten walec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Tylko taka folia ma jedną wadę, lakier łatwo z niej odpryskuje, przynajmniej z tej którą ja mam.Trzeba by było czymś zmyć albo zetrzeć cieniutką warstwę jakiegoś wosku czy czegoś takiego która na niej jest. Tego jescze nie sprawdzilem ale na wszystkich woblerach folie zmatowiłem drobnym papierem sciernym, a lakier jest dwu składnikowy i dość dobrze trzyma sie takich powierzchni.Wiec mysle że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 @lesiewicz czym odciskiwałeś, fakturke na wobku ?? Na pierwszym zdjeciu odciskiwałem kluczem imbusowym, troche z tym zabawy ale efekt zadowalajacy.A na trzecim zdjeciu odciskiwałem namonetkowany kawałek walca. Mógłbyś pokazać ten walec. Mówisz i masz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 to coś jak złączka kabla antenowego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 a gdzie taką folie można dostać ? i w jakiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 to coś jak złączka kabla antenowego??? Nie, to kawałek lotki do darta. Ale taka złączka kablowa jest też namonetkowana więc napewno się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 a gdzie taką folie można dostać ? i w jakiej cenie Ja kupiłem w Castoramie tak jak poradzil mi @tofik i kosztowała ok 30 zeta za 10m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Dzisiaj zakupiłem sobie ta folie Wydaje mi się, że chyba dobrze znalazłem, to jest taka rolka jak zwykłej taśmy klejącej, 5cm x10m, cena ok,27pln. To jest to, czego szukałem wobki wychodzą super, szkoda, że jest taka wąska bo bym okleił i większe egzemplarze Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 To jest to, czego szukałem wobki wychodzą super, szkoda, że jest taka wąska bo bym okleił i większe egzemplarze Posiadam taką folie o szerokości 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi