janosik_84 Opublikowano 7 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 ello,macie może jakieś namiary na haki okoniowe z cieńkiego drutu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Kup mustady na allegro, cienki drut i ostre Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Jakie haki polecacie? Zależy mi na tym żeby były bardzo ostre i mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Czyli nie tępe i słabe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Jakie haki polecacie? Zależy mi na tym żeby były bardzo ostre i mocne Jeżeli poszukujesz mocy to VMC Barbarian. Jeżeli mocy i ostrości to Eagle Claw model 600 lub 630. Weź pod uwagę, że wielkość tych haków jest o około 2 rozmiary większa od standardowych. Hak 3/0 Eagle Claw odpowiada standardowym Mustadom czy Gamakatsu 5/0.Drut też jest grubszy. Nie wszystkim pasuje też kształt łuku kolankowego i grotu. Jak wszędzie, dużo jest różnej maści podróbek. Pozdrawiam Tomi ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi