adrionn911 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam, nasunął mi się taki temat, i myślę że będzie ciekawy A dokładniej chodzi o to w jakim rejonie/regionie polski byście chcieli mieszkać. Oczywiście pod katem wędkarskim, dużo zależy od tego kto jakie ryby lubi łowić, czy woli rzekę czy jezioro, a może jedno i drugie Zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Bagna i wszystko jasne - wystarczą mi fotki, aby wiedzieć, że chcę tam być , ale już niedługo ... Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nowa Zelandia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam, nasunął mi się taki temat, i myślę że będzie ciekawy A dokładniej chodzi o to w jakim rejonie/regionie polski byście chcieli mieszkać. Oczywiście pod katem wędkarskim, dużo zależy od tego kto jakie ryby lubi łowić, czy woli rzekę czy jezioro, a może jedno i drugie Zapraszam do dyskusji.Nie ma takiego kraju jak polska jest tylko Polska 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja zawsze chciałem gdzieś gdzie blisko do morza, nad Parsętę i fajne jeziora... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) . Edytowane 26 Stycznia 2015 przez stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Gdzieś tak...zeby blisko za granicę bylo slubice ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tu , gdzie mieszkam teraz. Blisko Przeczyc i PIV /Pogoria IV/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) "." Edytowane 26 Stycznia 2015 przez duzers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Gdzieś tak...zeby blisko za granicę bylo slubice ? Terespol też blisko za granice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Kostrzyn nad Odra , no i jednoczesnie nad warta tam to bylby raj tyle wody pod nosem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nowa Zelandia. To obok Nowej Huty ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Terespol też blisko za granice Pelnoprawna alternatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jeśli chodzi o Polskę to Dolny Śląsk, nie mam sprecyzowanego miasta ale gdzieś bliżej Wrocławia niż np. Wałbrzycha :-) Nie jest to koniecznie tylko zawiązane z wędkarstwem, te okolice zawsze mnie przyciągały i często je odwiedzam. A gdybym miał cały glob do wyboru to poszedłbym śladami dziecięcych marzeń i wyleciał do Sydney... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Chciałbym mieszkać 100m od Odry i mieć 100m do Wisły a do tego jeszcze jakieś leśne jeziorko i rzeka pełna pstrągów, jazi oraz kleni Wiem, wiem już schodzę na ziemię ale przez chwilę na prawdę się rozmarzyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLEC PL Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 W sandaczowym raju TYLKO NIE WIEM GDZIE TO JEST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Widziałem parę takich ładnych działeczek z Zwierzyniu nad Sanem. Wstawałbym rano....., tak około 10.00 , zjadłbym śniadanko, pokręcił się po okolicy z psem, zapalił fajeczkę z ulubionym tytoniem Alsbo Black, ucałował żonę......, a potem wziąłbym wędkę ze stojaka (już rozłożoną i uzbrojoną, bo po co miałbym ja składać) i do wody....... Ech...... marzenia...., musiałbym robotę rzucić, a jestem z nią mocno związany,........ szczególnie z działem finansowym . A jak nie Zwierzyń ...... to już zostanę tu gdzie teraz ......, bo za stary i zbyt wygodny jestem na dalekie wędrówki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nad Wigrami w Bryzglu. http://www.wgn.pl/i/o,SD032-2664,2,pl,na-sprzedaz-na-rynku-wtornym-budynek-willa-rezydencja-bryzgiel-bryzgiel-nieruchomosci.html?th=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nad rzeką pełną lipków i lorbasów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Kompletnie nie znam wschodniej Polski . Chciałbym kiedyś zrealizować wędkowanie w Bugu .Tymczasem, najpiękniejszy region to Zachodnio Pomorskie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na stronie głównej czytam temat "Gdzie byście chcieli...." i zaraz po tym mój wzrok przykuwa temat jednego z blogów... Ps.Może mi się tak skojarzyło gdyż teraz "mieszkam" w takiej właśnie czarnej d........ziurze...? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 No to ja powiem że jestem w takim wieku że mogę osiedlić się gdzie znajdę pracę/gdzie chcę i ostatnio nasunęła mi się taka błoga myślę gdzie w Polsce byłoby najlepiej, najciekawiej, najładniej. Na pewno musi być rzeka, duża/mała/średnia może ich być kila w okolicach. Ryby jazie, bolenie, sandacze, jak woda wędzie rybna to będą wszystkie. Kostrzyn nad Odrą, Gorzów Wielkopolski, Poznań? Wisła poniżej Krakowa? Odra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja zawsze chciałem gdzieś gdzie blisko do morza, nad Parsętę i fajne jeziora... mieszkam nad Parsętą a dokładnie w Kołobrzegu mam morze i rzekę ale z chęcią zamieniłbym sie na jakieś ciekawe mazurskie jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Kostrzyn nad Odra. Naszczescie mam tam spora rodzine a zarazem darmowe noclegi na dluzsze wypady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Popeye z Gorzowa do Kostrzyna masz i tak blisko P.S. w Gorzowie Wlkp mam rodzinę Edytowane 26 Stycznia 2015 przez adrionn911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi