Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jedna z rzeczy których nie jestem w stanie ogarnąć.Rozumiem tzw gnata. Jak ktoś musi - do samobrony.Broń myśliwska.Ale karabin szturmowy? WTF? Czemu nei od razu wyrzutni GRAD z ruskiej biedronki Bo nigdy nie wiesz , z czego zaatakuje Cie ten dybiacy na Ciebie, Twoich bliskich czy Twoj dobytek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 No tak, gdyby ktoś przyszedł z nie wiem, M16 ukraść mi auto, to mogę odpowiedzieć ogniem, żona przydupcy z bazooki.Tylko jakiś stingerów brakuje, na wypadek gdyby wróg nacierał motolotnią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 No tak, gdyby ktoś przyszedł z nie wiem, M16 ukraść mi auto, to mogę odpowiedzieć ogniem, żona przydupcy z bazooki.Tylko jakiś stingerów brakuje, na wypadek gdyby wróg nacierał motolotnią A co w przypadku prob abordazu na łódź podczas wędkowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 To samo co miliony Amerykanów. Korzystałbym z niego w obronie praw konstytucyjnych oraz niezbywalnych praw Bożych. W poszanowaniu prawa własności, prawa do życia i do obrony bliskich oraz mienia. Ja wiem, że to abstrakcja w Europie, ale właśnie dlatego chętnie bym tam zamieszkał. I te miliony Amerykanów to, tak codziennie korzystają z tych automatów ? Inteligentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 tak, bronia bozego prawa do zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 I te miliony Amerykanów to, tak codziennie korzystają z tych automatów ? Inteligentnie No wiadomo przecież, że to zdjęcia z jakiegoś festynu strzeleckiego, albo czegoś podobnego. Automat trzyma się w domu . Nosi się broń krótką jeśli wolno, bo nie wszędzie prawo do posiadania jest tożsame z prawem do noszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 To ja też skrobne.Moje marzenie to zamieszkać w Woj. Swietokrzyskim.Te rybne zbiorniki.Piękne czyste rzeki np.Nida kryjące tyle niespodzianek i tajemnic.Brak presji,sam nad wodą.I właśnie się obudziłem.;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 tak, bronia bozego prawa do zycia Nie Piotrze, prawo jest ludzkie, ale nadane Tobie kiedy przyszedłeś na świat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Brak presji,sam nad wodą.To są jeszcze takie miejsca w Polsce? Oczywiście rybne, bo bezrybne to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 No wiadomo przecież, że to zdjęcia z jakiegoś festynu strzeleckiego, albo czegoś podobnego. Automat trzyma się w domu . Nosi się broń krótką jeśli wolno, bo nie wszędzie prawo do posiadania jest tożsame z prawem do noszenia. Trzeba mieć sporo zacięcia by, chcieć mieszkać w miejscu gdzie trzeba automat w szafie trzymać .Nie wspominając, iż służyłby obronie praw... No ale, fakt parę takich miejsc na świecie jest.Kobiety tam w bagażniku podróżują...między innymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 @robertjak pojedziesz kawalek na poludnie i przekroczysz granice, to znajdziesz sie w kraju szaf pelnych automatow, jednak - znajac mentalnosc i uswiadomienie polityczne spoleczenstwa - wole mieszkac tutaj niz w srodkowo-poludniowych stanach ... brrr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Piotr, najczesciej pragniemy mieszkać w miejscach które słabo znamy, za to wyobrażenia mamy o nich rajskie .A kraj rodzinny mamy taki piękny . Docenimy to jeszcze . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 To są jeszcze takie miejsca w Polsce? Oczywiście rybne, bo bezrybne to wiadomo To był piękny sen ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A co w przypadku prob abordazu na łódź podczas wędkowania ?Torpedy i rakiety buława czy jak im tam. Można się bronić, nawet jakby ktoś nacierał z drugiego brzegu Atlantyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A co w przypadku prob abordazu na łódź podczas wędkowania ?Do tego właśnie celu stworzono gripa i osękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Dla mnie oczywiste jest, ze jesli w wyborze stalego zamieszkania mamy uwzglednic dobre lowiska to nie ma sie nad Polska co zastanawiac, trzeba sp....ac najlepiej na zachod czy polnoc ( Skandynawia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A ja na Roztoczu ,może nie jest to kraina wielkich jezior czy rzek ,ale jak ktoś lubi połowic drapieżniki to jest akurat to miejsce ,dzika Tanew ,nizinna i górska ,Wieprz czy zbiorniki gdzie można trafić na nie jedną niespodziankę ,niestety jeden problem -praca- to jest podstawowy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A ja bym chciał mieszkać w takim miejscu, abym nigdy nie narzekał, że tam mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A ja bym chciał mieszkać w takim miejscu, abym nigdy nie narzekał, że tam mieszkam Czyli Dubaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Lato południowa Alaska.Zima San Diego .Przebywałem tam,znam ludzi którzy tak mieszkają .Moze kiedys.......hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jeszcze nikt nie powiedział o dzikiej Rosji a wystarczy spojrzeć na mapy google, tam to mają wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Nad rzeka, ale 75 lat temu.Z możliwością wyboru rzeki z współczesnym sprzętem i przynetami.Jakby marzenia były karalne-dożywocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Nad rzeka, ale 75 lat temu.Z możliwością wyboru rzeki z współczesnym sprzętem i przynetami.Jakby marzenia były karalne-dożywocie.1940? Lubisz halas i mocne wrażenia ?Ja na pewno bym sie nie zapisal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 1940? Lubisz halas i mocne wrażenia ?Ja na pewno bym sie nie zapisalI za darmo czołgiem na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi