Skocz do zawartości

Gdzie byście chcieli mieszkać?

adrionn911

Rekomendowane odpowiedzi

A ja tu gdzie mieszkam - tylko , żeby wody były rybniejsze ( jak byłem dzieckiem - to wystarczyło spojrzec w jakiekolwiek miejsce na Warcie , a tam waliły rapy jak marzenie) chociaż takie jak 10-15 lat temu . Dookoła duuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżoooooooooooo jezior , Warta , Postomia , Odra  bez liku starorzeczy i oczek nadwarciańskich i duzo lasów --- no i oczywiście moja piękna żona tu tez mieszka  :)

Edytowane przez logun74
  • Like 1

Mieszkając na Warmii majac do jeziora 100m czegoś mi brakowalo...

Przenioslem się na pomorze i mam rzekę pstrągową pod domem max 50m. Trocie rzeka najblizej 8km. Slupia godzinke drogi, Rozewie godzinka drogi. Sandacze gdzie sa i można je łowić prawie cały rok (woda morska) noooo..40min. Jakies nawet rybne jeziora tez sa w okolicy. Nic tylko jeździć lowic! Łowić!

• Like 2

Długo szukałem miejsca, gdzie chciałbym mieszkać, też długo się zastanawiałem jakie warunki ma spełniać takie miejsce; Spokój, cisza, Piękna rzeka, jeziora.... I znalazłem w końcu takie miejsce, i zamieszkałem tu, i jestem tu cholernie szczęśliwy.

• Like 3

Widziałem parę takich ładnych działeczek z Zwierzyniu nad Sanem. Wstawałbym rano....., tak około 10.00 ;)  ;) , zjadłbym śniadanko, pokręcił się po okolicy z psem, zapalił fajeczkę z ulubionym tytoniem Alsbo Black, ucałował żonę......, a potem wziąłbym wędkę ze stojaka (już rozłożoną i uzbrojoną, bo po co miałbym ja składać)  i  do wody.......

Ech...... marzenia...., musiałbym robotę rzucić, a jestem z nią mocno związany,........ szczególnie z działem finansowym :D .

A jak nie Zwierzyń ...... to już zostanę tu gdzie teraz ......, bo za stary i zbyt wygodny jestem na dalekie wędrówki.

Jak lubisz Alsbo black, to polecam takie coś:

Peterson gold blend wymieszany 1:1 z Alsbo black. Pomieszać i niech poleżą szczelnie zamknięte ze 2-3 tygodnie.

Będzie Pan zadowolony :D

• Like 1

Długo szukałem miejsca, gdzie chciałbym mieszkać, też długo się zastanawiałem jakie warunki ma spełniać takie miejsce; Spokój, cisza, Piękna rzeka, jeziora.... I znalazłem w końcu takie miejsce, i zamieszkałem tu, i jestem tu cholernie szczęśliwy.

Dolina Bugu to jest to. Pozazdrościć

I co robiłbyś z tym automatem ?

To samo co miliony Amerykanów. Korzystałbym z niego w obronie praw konstytucyjnych oraz niezbywalnych praw Bożych. W poszanowaniu prawa własności, prawa do życia i do obrony bliskich oraz mienia. Ja wiem, że to abstrakcja w Europie, ale właśnie dlatego chętnie bym tam zamieszkał. 

• Like 10