Popeye Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 No to jal bedziesz to sie odzywaj Fakt blisko, ale lubie sobie wyskoczyc w tamte strony na kilka dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) A ja tu gdzie mieszkam - tylko , żeby wody były rybniejsze ( jak byłem dzieckiem - to wystarczyło spojrzec w jakiekolwiek miejsce na Warcie , a tam waliły rapy jak marzenie) chociaż takie jak 10-15 lat temu . Dookoła duuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżoooooooooooo jezior , Warta , Postomia , Odra bez liku starorzeczy i oczek nadwarciańskich i duzo lasów --- no i oczywiście moja piękna żona tu tez mieszka . Edytowane 26 Stycznia 2015 przez logun74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Popeye jak będę postaram się odezwać jazie macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Mieszkając na Warmii majac do jeziora 100m czegoś mi brakowalo...Przenioslem się na pomorze i mam rzekę pstrągową pod domem max 50m. Trocie rzeka najblizej 8km. Slupia godzinke drogi, Rozewie godzinka drogi. Sandacze gdzie sa i można je łowić prawie cały rok (woda morska) noooo..40min. Jakies nawet rybne jeziora tez sa w okolicy. Nic tylko jeździć lowic! Łowić! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To pięknie Sobie mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Długo szukałem miejsca, gdzie chciałbym mieszkać, też długo się zastanawiałem jakie warunki ma spełniać takie miejsce; Spokój, cisza, Piękna rzeka, jeziora.... I znalazłem w końcu takie miejsce, i zamieszkałem tu, i jestem tu cholernie szczęśliwy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Popeye jak będę postaram się odezwać jazie macie ? [/size]Nie jaziuje takze nie orientuje sie. Tylko tyle co zaslysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Widziałem parę takich ładnych działeczek z Zwierzyniu nad Sanem. Wstawałbym rano....., tak około 10.00 , zjadłbym śniadanko, pokręcił się po okolicy z psem, zapalił fajeczkę z ulubionym tytoniem Alsbo Black, ucałował żonę......, a potem wziąłbym wędkę ze stojaka (już rozłożoną i uzbrojoną, bo po co miałbym ja składać) i do wody....... Ech...... marzenia...., musiałbym robotę rzucić, a jestem z nią mocno związany,........ szczególnie z działem finansowym . A jak nie Zwierzyń ...... to już zostanę tu gdzie teraz ......, bo za stary i zbyt wygodny jestem na dalekie wędrówki.Jak lubisz Alsbo black, to polecam takie coś:Peterson gold blend wymieszany 1:1 z Alsbo black. Pomieszać i niech poleżą szczelnie zamknięte ze 2-3 tygodnie.Będzie Pan zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Wyprowadzić się z Warszawy TYLKO żeby robota była.Mimo że urodziłem się w Warszawie to............masakra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Długo szukałem miejsca, gdzie chciałbym mieszkać, też długo się zastanawiałem jakie warunki ma spełniać takie miejsce; Spokój, cisza, Piękna rzeka, jeziora.... I znalazłem w końcu takie miejsce, i zamieszkałem tu, i jestem tu cholernie szczęśliwy.Dolina Bugu to jest to. Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jakby mnie miało rzucić to gdzieś pomiędzy Gorzowem, a Zieloną Górą chciałbym wylądować. Dużo fajnych jezior i do łowienia i nurkowania i Odra też niedaleko i grzybów też można nazbierać i w góry niedaleko jak i nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 a ja mysle ze mój rejon pod względem naszego hobby jest suuuper... do rzek,rzeczek innych cieków,kanałow doslownie pare minut,do morza 3km,do dwóch sandaczowych jezior 3km.. tylko pracy brak ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A praca jest tu ważnym czynnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 W dzisiejszych czasach prace można mieć rozna.kumpel od kilku lat jest zawodowym uczestnikiem teleturniejow Polecam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja tak się zastawiałem kiedyś... i najfajniej jednak byłoby mieć teleport... wówczas w zasadzie mieszkałbym wszędzie, albo inaczej nieistotne wówczas gdzie bym mieszkał, w wszędzie bym mógł być w mgnieniu oka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja tak się zastawiałem kiedyś... i najfajniej jednak byłoby mieć teleport... wówczas w zasadzie mieszkałbym wszędzie, albo inaczej nieistotne wówczas gdzie bym mieszkał, w wszędzie bym mógł być w mgnieniu oka... Rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 W niezależnej Polsce? A jak nie to w Texasie, albo innej Nevadzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 W niezależnej Polsce? A jak nie to w Texasie, albo innej Nevadzie. Krzysiek - jestes pewien ze wlasciwe fotki wkleiles ? Wyglada jak Afganistan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Krzysiek - jestes pewien ze wlasciwe fotki wkleiles ? Wyglada jak Afganistan Na pewno z jakiegoś stanu, gdzie posiadanie automatów jest legalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Na pewno z jakiegoś stanu, gdzie posiadanie automatów jest legalne. Aha. Czyli wszystko pod kontrola. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Na pewno z jakiegoś stanu, gdzie posiadanie automatów jest legalne. I co robiłbyś z tym automatem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 I co robiłbyś z tym automatem ? To samo co miliony Amerykanów. Korzystałbym z niego w obronie praw konstytucyjnych oraz niezbywalnych praw Bożych. W poszanowaniu prawa własności, prawa do życia i do obrony bliskich oraz mienia. Ja wiem, że to abstrakcja w Europie, ale właśnie dlatego chętnie bym tam zamieszkał. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jedna z rzeczy których nie jestem w stanie ogarnąć.Rozumiem tzw gnata. Jak ktoś musi - do samobrony.Broń myśliwska.Ale karabin szturmowy? WTF? Czemu nei od razu wyrzutni GRAD z ruskiej biedronki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 I co robiłbyś z tym automatem ?Wiem, ze to pytanie nie do mnie.Ale jakbym mial automat...to robilbym lody z automatu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi