Skocz do zawartości

Gdzie byście chcieli mieszkać?

adrionn911

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna z rzeczy których nie jestem w stanie ogarnąć.

Rozumiem tzw gnata. Jak ktoś musi - do samobrony.

Broń myśliwska.

Ale karabin szturmowy? WTF? Czemu nei od razu wyrzutni GRAD z ruskiej biedronki ;) :D

Bo nigdy nie wiesz , z czego zaatakuje Cie ten dybiacy na Ciebie, Twoich bliskich czy  Twoj dobytek .

No tak, gdyby ktoś przyszedł z nie wiem, M16 ukraść mi auto, to mogę odpowiedzieć ogniem, żona przydupcy z bazooki.

Tylko jakiś stingerów brakuje, na wypadek gdyby wróg nacierał motolotnią :D

A co w przypadku prob abordazu na łódź podczas wędkowania ?

To samo co miliony Amerykanów. Korzystałbym z niego w obronie praw konstytucyjnych oraz niezbywalnych praw Bożych. W poszanowaniu prawa własności, prawa do życia i do obrony bliskich oraz mienia. Ja wiem, że to abstrakcja w Europie, ale właśnie dlatego chętnie bym tam zamieszkał. 

I te miliony Amerykanów to, tak codziennie korzystają z tych automatów ? Inteligentnie ;) :lol:

I te miliony Amerykanów to, tak codziennie korzystają z tych automatów ? Inteligentnie ;) :lol:

No wiadomo przecież, że to zdjęcia z jakiegoś festynu strzeleckiego, albo czegoś podobnego. Automat trzyma się w domu  :) . Nosi się broń krótką jeśli wolno, bo nie wszędzie prawo do posiadania jest tożsame z prawem do noszenia. 

No wiadomo przecież, że to zdjęcia z jakiegoś festynu strzeleckiego, albo czegoś podobnego. Automat trzyma się w domu  :) . Nosi się broń krótką jeśli wolno, bo nie wszędzie prawo do posiadania jest tożsame z prawem do noszenia. 

Trzeba mieć sporo zacięcia by, chcieć mieszkać w miejscu gdzie trzeba automat w szafie trzymać ;) .

Nie wspominając, iż służyłby obronie praw... No ale, fakt parę takich miejsc na świecie jest.

Kobiety tam w bagażniku podróżują...między innymi ;) .

A ja na Roztoczu ,może nie jest to kraina wielkich jezior czy rzek ,ale jak ktoś lubi połowic drapieżniki to jest akurat to miejsce ,dzika Tanew ,nizinna i górska ,Wieprz czy zbiorniki gdzie można trafić na nie jedną niespodziankę ,niestety jeden problem -praca- to jest podstawowy problem.