sol321 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Pozwole sobie otworzyć ten wątek. Prosze nie kupować tej stelki http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-fe-stationar-i5031663595.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na jakiej podstawie tak sadzisz jeśli można spytać co wiesz czego ja nie wiem ☺?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Cena...nowy uzytkownik, daje do myslenia... Ale Mateusz konkrety. Skad te podejrzenia? Moze zamalo maslanie kreci i idzie na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/33051-allegro-hit/page-27Kupiłem 2 stelki ale byłem czujny. Teraz ten sam gość wkradł się na konto innego allegrowicza. Poznałem odrazu po opisie w aukcji... Edytowane 26 Stycznia 2015 przez sol321 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Cena...nowy uzytkownik, daje do myslenia... Ale Mateusz konkrety. Skad te podejrzenia? Moze zamalo maslanie kreci i idzie na allegro Zdjecia z katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Przyznaj się, żona na buty woła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zdjecia pogladowe wielu sprzedawcow tak robi. Nie usprawiedliwiam sprzedajacego. Jest mozliwosc odbioru osobistego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Może i racja, cena kusząca, dzieki za cynk......ale fucktycznie odbiór osobisty wiec krecioł do ręki kasa w zamian Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) http://allegro.pl/koowrotek-shimano-stella-stl-4000-xgfi-i5030515720.htmlhttp://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-sw-b-xg-i5030521379.html Edytowane 26 Stycznia 2015 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Nie ma możliwości żadnego odbioru osobistego, tylko wpłata na konto wysłane przez sprzedającego smsem z telefonu na kartę. Oczywiście Dane są podane posiadacza konta na allegro, tylko numer konta bankowego inny, zapewne taki co by się po tym nie dało dojść kto to taki...Brak mozliwości wysyłki tylko odbiór osobisty to jest taki chwyt żeby zadzwonić i zapytać dlaczego nie może być wysłany. Oczywiście dostajemy odpowiedź że wolałby odbiór osobisty, ale ewentualnie może wysłać i za chwilke poda dane do wpłaty Podaję jeszcze raz dla zainteresowanychhttp://jerkbait.pl/topic/33051-allegro-hit/page-27 Edytowane 26 Stycznia 2015 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To moze to kupic zeby nikogo nie oszukał hu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 tak się zagalopowałem z tym pisaniem że zapomniałem tego zrobić jak wystawiał z innego konta to kupiłem 3 stelle + teraz tą to już mam 4 ! Kto chce rower ? to również jego... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 hahahSuper szpieg z Ciebie !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Kurcze dałeś do myślenia trzeba uważać na jerku żeby tak komuś taki skurw... nie wykradł konta bo pójdzie kasa w las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Teraz lokalizacja Gołuchów, wcześniej było Władysławowo Szybko się skur...iel przemieszcza... Z rowerem to chyba lekko inteligentny inaczej jest, sprzedaje Scotta, a na zdjęciach Merida Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Kur nic tylko na policje zgłosic kutafilca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Był zgłoszony jak się znajdował we Władysławowie, ale widać go nie zwinęli bo już w Gołuchowie...Właściciel pierwszego "konta ze stelkami" , powędrował na policje zgłosić sprawę. Podobno będą do mnie dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Wędkarz złodziej/oszust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Koledzy co z tego ze dane sa kogo innego jak podaje do wplaty swoj nr konta.Mialem juz taka sytuacje i po ok poł roku juz bylem na komendzie.Odnalezli mnie po po jego wplywach na konto.To naprawde ma krotkie nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 http://allegro.pl/rower-scott-i5031652302.html dziwnie podobny do tego z Niemiec http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/merida-dakar-team-24-slr-10-kg-mit-carbon-und-gunsha-raeder-top!/271193517-217-1291?ref=search i tego http://www.quoka.de/fahrraeder/mountain-bikes-bmx-raeder-rennraeder/c5930a143223026/merida-dakar-team-24-slr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To jego numer konta Podany numer konta bankowego (93 13201537 2118779330000001) wydaje się być prawidłowy.Informacje o banku z numerem rozliczeniowym równym 13201537:Nazwa banku: Bank Pocztowy SA Centrum GiroUlica: ul.Jagiellońska 17Miasto: BydgoszczKod pocztowy: 85-959 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) tak się zagalopowałem z tym pisaniem że zapomniałem tego zrobić jak wystawiał z innego konta to kupiłem 3 stelle + teraz tą to już mam 4 ! Kto chce rower ? to również jego...Dobra robota Kolego , takiej mendzie tylko ubijać na szybko takie aukcje. PS To pierwsze przejęte konto już zostało zawieszone: http://allegro.pl/show_user.php?uid=4122677 Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Vigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Koledzy co z tego ze dane sa kogo innego jak podaje do wplaty swoj nr konta.Mialem juz taka sytuacje i po ok poł roku juz bylem na komendzie.Odnalezli mnie po po jego wplywach na konto.To naprawde ma krotkie nogi.W dzisiejszych czasach...??? Wystarczy dac zulowi stówke czy dwie czy jakąś inną kwote,zul zakłada konto, po wszystkich formalnosciach operujemy jego kontem, a w sieci chulaj dusza przez miesiac, zmiana rejonu polski i od nowa... Moja kobita to już przerabiała w pracy i takie historie niestety powracaja cały czas. Kupujac na allegro niepewny towar poza PayU(robiac przelew poza allegro) to trzeba być wyjątkowym idiotą Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Miro 85 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Najlepiej powklejać te linki w negatywnych komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Mateusz podziel się tymi stelkami 4 sztuki ?? no weź hehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi