sol321 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) @solo321 ale są przecież jeszcze meile które przychodzą automatycznie na skrzynkę po zakończeniu transakcji. Tych wiadomości nie da się zablokować tak żeby nie były wysyłane przez system Allegro. Przecież pisałem już 2 razy że te maile przychodzące z allegro oszust od razu usuwał bo miał również dostęp do poczty ! Edytowane 27 Stycznia 2015 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson2 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) To jakieś cuda ... Ktoś włamał się na konto Allegro, włamał się na skrzynkę meilową, a potem sprytnie posługiwał się kontem A i meilem tak żeby ich właściciel o tym nie wiedział... Tak było?? To jakie hasła mają Ci ludzie? Coś w stylu hasło: 1234. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Robson2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Musiał się ten oszust umieć włamać i na konto w Allegro i na pocztę.W moim przypadku tylko się włamał na konto portalu allegro,natomiast do poczty onet miałem inne hasło.Mimo wszystko przyszedł mi komunikat na pocztę,że wystawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 To jakieś cuda ... Ktoś włamał się na konto Allegro, włamał się na skrzynkę meilową, a potem sprytnie posługiwał się kontem A i meilem tak żeby ich właściciel o tym nie wiedział... Tak było?? To jakie hasła mają Ci ludzie? Coś w stylu hasło: 1234. Moim zdaniem mało to prawdopodobne.Dziwne i tu złamał hasło,złamał i tam,nie ma takiej opcjii aby złamał hasło ile cm.ma moja wkładka do butów jak kupuje na allegro.Chociaż 4 pary butów Nike kupiłem na allegro i podawałem długość wkładki.Tamte Nike to pyły produkowane w Wietnamie,więc może dlatego,że nie były Japan to się nie włamał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Dalej uważam,skoro właściciel konta za bardzo nie reaguje na takie poważne oszczerstwa i jeszcze nie wiem co,to moim zdaniem sam jest powiązany w to bagno.Ja na jego miejscu jakbym bez swojej wiedzy miał wystawione nowe młynki,które są wartości 2,5 klocka to zapewne bym nie reagował.Zaraz zadzwonie do tego sprzedawcy i napiszę co powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Przecież pisałem już 2 razy że te maile przychodzące z allegro oszust od razu usuwał bo miał również dostęp do poczty !Jeżeli będziesz miał jakąkolwiek oferte to podawaj link,będziemy kupować wszyscy:) od tego sk..........a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 To jakieś cuda ... To jakie hasła mają Ci ludzie? Coś w stylu hasło: 1234. Słońce peru tusk też miał swego czasu login admin a hasło admin1 :-D:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Gość najwyraźniej potrzebuje na gwałt 1200 zł, pewnie na nową Stellkę Dzięki za czujność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Próbowałem się dodzwonić ale ten numer ma pocztę,a co za tym idzie?Karta została wyjęta z telefonu i wyrzucona(zapewne dalsze rzuty oddaje ten gość podczas strachu jak łdowanie szczytówki najlepszego kija najmniejszym woblerkiem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Moim zdaniem mało to prawdopodobne.Dziwne i tu złamał hasło,złamał i tam,nie ma takiej opcjii aby złamał hasło ile cm.ma moja wkładka do butów jak kupuje na allegro.Chociaż 4 pary butów Nike kupiłem na allegro i podawałem długość wkładki.Tamte Nike to pyły produkowane w Wietnamie,więc może dlatego,że nie były Japan to się nie włamał???Jak miał zapisane autouzupełnianie haseł na allegro i na poczcie to nic dziwnego że się włamał tu i tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jak miał zapisane autouzupełnianie haseł na allegro i na poczcie to nic dziwnego że się włamał tu i tu... Sprawdziłeś i uczciwego gościa i tego złodzieja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 trzeba brać poprawkę na to że duża część użytkowników używa do wszystkiego jednego hasła ... nie zapominając że moda na hasło z numeru rejestracyjnego, datę urodzin dzieci itp. kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Kolega oddał kiedyś laptopa do naprawy....i jak się okazało potem ktoś robił mu przegląd poczty....więc trzeba wszędzie uważać.....komórka w naprawie i fotki z tel nagle w necie....tam też mogą być hasła zapisane w różnych aplikacjach....ludzie dostają fałszywe meile z koniecznością potwierdzenia danych i haseł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 no niestety Panowie w wirtualnej przestrzeni bardzo łatwo wpaść w sieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Kolejna stelka dla mnie mam już 5 niestety ktoś już jedną przede mną kupił i możliwe że się naciął....http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-4000-i5034133506.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja kupiłem sobie od tego gościa Stelkę,a co nie mogę?Kolego nie wiem jak to robisz,ale robisz to profesjonalnie.Kupiłem jedną Stelkę speckalnie,i będę wszystkie kupował poniżej 2 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Kolejna stelka dla mnie mam już 5 niestety ktoś już jedną przede mną kupił i możliwe że się naciął....http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-stella-4000-i5034133506.htmlWidzisz Ty7 masz 5 a ja kupiłem pierwszą.To zapewne ten koleś obok mnie to TY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja napisałem czy ma 3 poza allegro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A może menda siedzi u nas na forum i wie jakie jest zapotrzebowanie na kręciołki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) To jakie hasła mają Ci ludzie? Coś w stylu hasło: 1234. Login: loginPassword: password Piękna inicjatywa panowie. Sabotować gnojowi aukcje, to się może przebranżowi. @sol321 jeszcze chwila i będziesz miał stelkę na każdy dzień tygodnia . Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Pluton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A tam, op...i na eBayu po taniości. Pójdą jak seria z dzidy laserowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Tylko na EBayu przy płatności PayPal masz pewne gwarancje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Tylko na EBayu przy płatności PayPal masz pewne gwarancje. Dokładnie,już wole kupić na Ebayu jak w Polsce.Przynajmniej mimo odległości nikt Cię nie oszuka.Kiedyś w Niemczech pewien Niemiec mi powiedział coś,a dokładnie cyt''żadem obcokrajowiec nie oszuka Ciebie jak Twój własny Polak'', i tego się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Dokładnie,już wole kupić na Ebayu jak w Polsce.Przynajmniej mimo odległości nikt Cię nie oszuka.Kiedyś w Niemczech pewien Niemiec mi powiedział coś,a dokładnie cyt''żadem obcokrajowiec nie oszuka Ciebie jak Twój własny Polak'', i tego się trzymamTo może juz czas zmienić miejsce zamieszkania na Niemcy np jak tu tak źle. Wkur*** mnie takie pisanie o rodakach. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 życiowe rady z raju habibi, jeszcze w taką rocznicę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi