Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 To może juz czas zmienić miejsce zamieszkania na Niemcy np jak tu tak źle. Wkur*** mnie takie pisanie o rodakach.Mówisz?No wiesz jak czasem na Ciebie patrze i Twoje pisanie to fakt,wkur...ą mnie tacy jak Ty.Dobrze,że większość Polaków,baaa nawet 99 % inteligentniejszych jak Ty umie to uzasadnić.Ty niestety dalej nic nie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Uzasadnić i zrozumieć co? Powielanie istniejących za granicami stereotypów? Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Mówisz?No wiesz jak czasem na Ciebie patrze i Twoje pisanie to fakt,wkur...ą mnie tacy jak Ty.Dobrze,że większość Polaków,baaa nawet 99 % inteligentniejszych jak Ty umie to uzasadnić.Ty niestety dalej nic nie rozumieszWidzisz otwierasz te nowe konta i nawet tydzien nie potrafisz wytrzymać w społeczności jerkbait.pl. Zaraz wychodzi z Ciebie to za co Cię stąd usuwają... A jeszcze piszesz ze to ja nie jestem inteligentny... Żenujące to jest... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Widzisz otwierasz te nowe konta i nawet tydzien nie potrafisz wytrzymać w społeczności jerkbait.pl. Zaraz wychodzi z Ciebie to za co Cię stąd usuwają... A jeszcze piszesz ze to ja nie jestem inteligentny... Żenujące to jest...Aha otwieram nowe konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Chyba się na bana załapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tomasz Es - ten twój fan club to działa jeszcze ???? Bo widze że grono fanów całkiem całkiem hahahaha Kubki, kalendarze z twoją podobizną :D:D Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) ... Edytowane 28 Marca 2015 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi