gooral Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam.Na razie nie ma paniki, ale generalnei szukam czegos "na zas". do okoniowki. referuje kolowrotki bardziej "mocne" niz "lekkie". nie ma co robic "ultralajta" bo wedki, ktore ostatnio mialem w rekach i tak "leca na ryj" (wiekszosc "okoniowek" jakie mialem ostatnio w rece ma srodek ciezkosci przed foregripem nawet jak zaloze metalowy kolowrotek). za to wkurza mnie "bujanie" (w moim abu garcia soron stx 4000 ramie z rolka kablaka ma lekki luz i przy glowkach 10g+ czuc "pykanie")myslalem o czyms w temacie battle 2000 etc. Najchetniej cos w okolicach 200-300pln.Ma isc do okoniowki (teraz mam mikado nihito czy jak jej tam do 10g) i robic z linkami powiedzmy do 10lbs.mysle, ze balans wedki moge ogarnac nawet tasma olowiana na dolniku (nie spuszczam sie z waga), glownie chodzi mi o nie przesadzona cene, precyzyjny hamulec i brak "stukow" przy jigowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 http://jerkbait.pl/topic/52058-kołowrotek-mały-dobry-niedrogi/?hl=%2Bspro+%2Bpassion#entry1603711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 widzialem ten watek. rozumiem, ze ryobi ma dobra blokade biegu wstecznego etc? bo soron stx 40 jest fajnym kolowrotkiem, ale pukanie mi sie nie podoba.. zalozylem nowy watek bo chcialem specyficznych cech. dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszn1996 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jeśli nie musi być lekki a trwały to polecam spro red arc albo jakiegoś zaubera, w tej cenie nic lepszego moim zdaniem nie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Mam mikado nihonto 255 do 13g zestrojonego ze spro red arc 10200 polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jeżeli wchodzi w grę używka to na OLX jest Stradic 1000 FG za 300pln...sam się nad nim zastanawiałem do okoniówy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi