Skocz do zawartości
  • 0

grupowy zakup podstawki Lowrance

radekc1991

Pytanie

Witam,
czy są osoby chętne do zakupu podstawki do echosondy Lowrance , model podstawki QEB-5
large_QRB-5.jpg?updated_at=1332589354

Podstawkę chcę zamówić z niemieckiego sklepu. Wychodzi 22 Euro za podstawkę + 5 Euro przesyłka w niemczech.  Oczywiście im więcej sztuk tym taniej wyjdzie bo za przesyłke płaci się tylko raz niezależnie od ilości.  Mam w niemczech rodzine która do mnie przyjedzie w połowie lutego więc by mi przywiozła to :) Wtedy roześlę zainteresowanym osobą :)

Czekam na chętnych

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Do kiedy potrzebujesz info z decyzją? Zastanawiam się czy by nie wziąć jednej sztuki. Rozumiem że t jest podstawka pasująca do MARK 5x ?

im szybciej się zbiorą chętni tym lepiej. jeśli do 6 lutego złoże zamówienie to na 14 luty mam je w polsce ;) wiec to chyba najpóźniejszy termin

w tej cenie kupuje torbe,podstawkę i uchwyt do łodzi :)

welpa1809 w tym sklepie taki uchwyt jest za 160zł ;) Edytowane przez radekc1991

• 0

Witam,

czy są osoby chętne do zakupu podstawki do echosondy Lowrance , model podstawki QEB-5

large_QRB-5.jpg?updated_at=1332589354

Podstawkę chcę zamówić z niemieckiego sklepu. Wychodzi 22 Euro za podstawkę + 5 Euro przesyłka w niemczech.  Oczywiście im więcej sztuk tym taniej wyjdzie bo za przesyłke płaci się tylko raz niezależnie od ilości.  Mam w niemczech rodzine która do mnie przyjedzie w połowie lutego więc by mi przywiozła to :) Wtedy roześlę zainteresowanym osobą :)

Czekam na chętnych

ZAJEBISTA OSZCZĘDNOŚĆ- POGRATULOWAĆ! w polskim sklepie 100 PLN kosztuje...

• 0

Uchwyt RAM mogę polecić choć niewątpliwie do tanich nie należy.

btw

Podeślij linka do tego sklepu. Może mają plastikowe osłony ekranu dla LOWRANCE Mark 5 w dobrej cenie?

Cześć,

Podłączam się do wątku nt. plastikowej osłony do Mark 5. Jeśli w dobrej cenie, to chętnie wziąłbym.

Pozdrawiam,

Waldi

• 0

Sa osłony w tym sklepie. Wkleje link później. To byłoby nas z 3-4 osoby więc można zamawiac

Luksus znalazł za 19 euro ta osłonę w tym sklepie ;)

Do tego wysyłka 5 euro ale będzie nas trzech lub czterech to wyjdzie tanio

Edytowane przez radekc1991

• 0