Grand Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Do usunięcia Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Grand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Nie ten dział proszę Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) A wiesz może jak przenieść do innego działu? Albo usunąć faktycznie pomylilem działy Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Grand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A wiesz może jak przenieść do innego działu?Podejrzewam że chodzi ci o to że powinno być w dziale spinning ale kamizelka to też odzież wędkarska,wystawiałem i nie zwruciłem uwagi że to nie do końca ten dział.Chodzi mi oto,że powinno to ogłoszenie znaleźć się w dziale pt.''Kup Sprzedaj''.Natomiast jeżeli chodzi o przeniesienie,to raczej tylko moderator może to zrobić.PS.wiesz użytkownicy nie lubią robić interesów z osobą,która swój pierwszy post zaczyna od działu ''Sprzedam''.Czytałeś w ogóle niedawny temat ?Czyli ''Uważaj Oszust''?Myślę ,że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jestem użytkownikiem conajmniej od roku ale do tej pory czytałem tylko forum a jeżeli mam coś do sprzedania i daję komuś możliwść kupienia czegoś taniej to chyba nic złego przecież nikt nikogo nie zmusza do zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.B Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Przecież ja nic nie mówię tylko podpowiedziałem gdzie powinieneś umieścić swoje ogłoszenie.Chociaż tak jak to mówisz jesteś tu długo i nie wiesz w jakim dziale masz umieścić swoje ogłoszenie,do tego owe ogłoszenie to Twój pierwszy temat na forum,to co miałbym napisać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 W takim razie proszę admina o usunięcie mojego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi