hasior Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 no to coś widzę sie działo.ja mam zamiar myknąc moze jutro.namierzę przystań i bd walczył mam kilku znajomków z wydziału rybactwa też łowią więc popytam pogadamdzieki raz jeszcze za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Witam!Takie chudziny na Kortowskim to standard. Ciężko wydłubać coś większego. Ciężko to nie znaczy,że niemożliwe. Ze strażnikiem dogadać się można, tylko trzeba mieć szlugi i boski nektar w postaci puszki Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Jutro moze nie byc łódek <_< ale czteropak tyskacza dla pana Lecha moze zdziałac cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 A może by tak zebrać się grupką i jakieś wspólne, olsztyńskie rybki zaliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 ale gdzie ??Może Redykajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Jezioro, czy Redykajny Łyna? Bo jeżeli to drugie to skąd łódki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 siemka ja włąsnie wróciem z Redykajn hmmmmmm powiem srednio pare małych okoni i pistoletów pod 40cm.nie wiem ludzie mówia ze tam sa sandacze ale łowia tylko na uklejki z gruntu.ja przeorałem tam troche miejscówek i deep runnerami i jigami,opad leniwy ,poad szybki szuranie,piłowanie ,podwójne podbicia pojedyncze i lipa.moze nieznam jeszcze odpowiednich miejsc to fakt.bo szedłem jak leciało,w sumi nieznam tych terenów to jak inaczej.dzis znów zadnego spinningisty z którym by mozna cos pogadać. z tego co widziałem ludzie sami tacy agresywnie nastawieni do rybek.czyli co złapie to o beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Ano niestety większość tak jest nastawiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Tam to srodek pływajacy -niezbędny niestety. poniżej mostu olbrzymi blat z łąką, a co do tych co beton . ostatnio koleś z łodzi nieopodal nam się pochwalił swym bykiem...wyjał go za ogon jak by miał z 8 kg a to okon taki z 13 cm ledwo go zobaczyliśmy. a o boleniach juz z Redykajn słyszałes @hasior ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 myslałem bardziej o łynie i pontonach.ale jezioro to też niegłupi pomysł moznaby poćwiczyc okoniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 @hasior aczy ty wiesz kolego ze woda na redykajnach jest dopiero od miesiaca. remontowali zaporę i było spuszczone mocno. wiec jeli chodzi o sandacze to raczej dolne rejony zbiornika. bylismy tam 2 tygodnie temu ale bardzo kiepsko jakies 2 ikonki. bolenie prały ładnie ale ja nie boleniarz. podobno troluje sie tam z niezłym skutkiem. podobno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 wonton dzięki Ci życzliwy człowieku widzisz ja tam byłem 2 razy w zyciu z czego te 2 to ostatni tydzień wody nieznam,wedkarze tez raczej mało rozmowni to chyba przez ta moja rejestrację auta WPN <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 hihihihimasz racje. kiedy uderzamy na kortowo??jak masz chec to moze jutro kolo 14 powiedzmy ale rezsta na priv zeby nie śmiecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Uuuu a ja jutro do 18.15 w pracy.... W piątek to co innego... W sobotę i niedzielę mam też pracowitą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Uuuu a ja jutro do 18.15 w pracy.... W piątek to co innego... W sobotę i niedzielę mam też pracowitą... studenci zjechali ja planuje za tydzien zajechac do komorowa gniazda sprawdzic czy są.po tych chłodach mogło sie ruszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 ja planuje za tydzien zajechac do komorowa gniazda sprawdzic czy są.po tych chłodach mogło sie ruszyc W tygodniu spróbuję dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 ja planuje za tydzien zajechac do komorowa gniazda sprawdzic czy są.po tych chłodach mogło sie ruszyc W tygodniu spróbuję dołączyć. oj trzymam za słowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 By wątek nie umarł łowicie coś ..?.. bo ja niestety na zero kolega hasior sprał mnie szkutami... mam nadzieje ze tylko w szkutach jest lepszy ogolna kaszana... moze cos znacieskolity ponoc nie teges.. wiec chwalic sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Hej!Ja walczę z sandałami,wyniki takie sobie. Coś tam się zawsze wydłubie,chociaż straszne króciaki.Dziś wpadł jeden, ok 40cm no i szczupły 65cm. Nędza Panowie,nędza. A już powinno się zacząć...Pozdrawiam!Radek Ps. 3 dni temu byłem sam na pożyczonej łodzi. Kontrolowała mnie PSR no i 200zł wywiało z portfela. Brak oznakowań łodzi z obu stron (z jednej numery były). Pal to licho,moje niedopatrzenie.Dziś na wodzie było z 15 łodzi. Na jednej siedzi Dziadzia Władzia. Wokół siebie 4ry żywcówki. W obu rękach szarpaki. Jak już się pewnie domyślacie-kontroli brak. Dziadzia miał szczęście ze nie miałem telefonu ze sobą. Sodoma i gomora. Kilka ciepłych słów i dziadzia spływa. I ja się pytam, kiedy coś się zmieni w mentalności ludzi,którzy wypływają za rybą a nie połowić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 By wątek nie umarł łowicie coś ..?.. bo ja niestety na zero kolega hasior sprał mnie szkutami... mam nadzieje ze tylko w szkutach jest lepszy ogolna kaszana... moze cos znacieskolity ponoc nie teges.. wiec chwalic sie @wonton jak ty kawały opowiadałes i omykałeś rzuty to jak ale następnym razem obiecuje sprać mniej dotkliwie zato wiekszymi ja na Wisełce kilka sandaczy takich jak Twoje 1 rocznaki z piwnicy instytutu <_< ps.napisz jak tam po wyjeździe na pewną wode ,dało sazana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Hej! Ps. 3 dni temu byłem sam na pożyczonej łodzi. Kontrolowała mnie PSR no i 200zł wywiało z portfela. Brak oznakowań łodzi z obu stron (z jednej numery były). Pal to licho,moje niedopatrzenie. kurcze a my na pontonku z lenistwa tylko jedną stronę opisaliśmy .... moj boże toć to 3/4 mej wypłaty ... jutro kupujemy markery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Byliśmy, zobaczyliśmy i nawet @Hasior twierdzi, że prawie zwyciężył .Właściwie ani brania (potwierdzonego i pewnego). Jeziorko klimatyczne. Sumując: brania były agresywne i pewne jednak na tyle rzadkie, że do nich nie doczekaliśmy... PS @Hasior miał podobno branie z opadu... na 30 cm wodzie, ale my mu wierzymy PS2 Aby chronić wodę przed najazdem spragnionych ryby wędkarzy, nie podamy jego nazwy, nawet przypalani żywym ogniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 witam i dzięki za wyprawę chłopaki @Sławek i @wonton. jeziorko faktycznie urocze,niczym z tego kraju co skały wystają z wody ,tam gdzieś za bałtykiem <_< . ryby były ale poza zasiegiem rzutu(szpulki za ciężkie ) ryba faktycznie mi brała,(@wonton potwierdz <_< )niestety zdobycz olała moj haczyk z gumą,może woli bez <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Szpulki były dobre ale my nie potrafimy rzucać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 moja szpulka z linka waży 100gram no ale fakt rzucać tez nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi