qban Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Na Łynie przy elektrowni nadal łykaja smużaki:) Aczkolwiek tez nie widac zeby zerowaly przy powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam. Kilka fotek z naszego minimini-spotkanie na Sukielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 A te C&R? A na tym jednym zdjęciu to dlaczego ktoś mi skasował rybę? Widać, że była duża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 połów... ..i C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 I tak się do zjedzenia nie nadawał Od razu widać za dużą ilość ołowiu w organizmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 @Sławek, chodzi o tą rybę tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 no Sławek jako jedyny przekroczył na spotkaniu magiczne 130cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Już widzę fotkę w gablocie u Józka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Pokombinujcie jeszcze z cieniem, i do parady rekordów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Właśnie o tą rybę chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Panowie, ja niestety odpadam ze spotkania. Czarny scenariusz mi się sprawdza, weekend niestety zajęty. Cholera, w ciągu trzech tygodni urlopu mogłem być tylko raz na rybach <_< Połamcie kije na czymś ciekawym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 No cóż, nie chcę wyrokować ale jak mnie chorubsko nie odpuści to też spędzę weekend w domu ale sobie koło 20 odbiję na Drużnie... mam nadzieję... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Sławku musisz zmienić wędkę na lżejszą bo coś paluchy Tobie popuchły od tego łowienia. A ten szczupaczek , jak sie opalił fiu fiu pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 niestety mnie też nie będzie na weekend, jadę na fuchę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 panowie a może jakiś mały zlot nad Zezujem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Długi na Drużnie jeszcze lipa, gryzą na razie takie po 60cm i zielsko jeszcze wszędzie się wije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalcik Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ludu! Skoro w ten weekend większość jest wyjechana albo zajęta, czemu nie pouganiać się za zębolami u Józefa/w okolicy np. 28.10. (w sobotę). Anyone chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Hmmmm Chyba lepiej na Długim jak już coś ostatnio kilka pajków złowiłem ,a u Józefa to jak ostatnio słyszę to nikt nie połowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Hej!Dlaczego nikt nie bierze pod uwagę Krzywego,Tracka czy Redykajn? Wiem,że ciężko z dostępnością z brzegu,ale chodzi o to żeby się pouganiać,niekoniecznie połapaćTak tylko zaproponowałem,bo znajac życie-i tak nie bede mógł się wyrwać. Ta praca... :/Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Redykajny polecam o tej porze roku sporo okoni tam łowiłem na obrotówki i małe gumy , no i w spodniobutach da się połazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Tracka pod uwagę bym nie brał - no chyba że lubisz spotkania ze strażą rybacką wiedząc że pozwolenia nigdzie nie uświadczysz (bo ANR odz. w ol. czyli włodarz wody nie może sprzedawać licencji )Gdzieś w połowie września, kolega z pracy dostał mandacik... @bartek - a może wulpińskie ostatnio twój imiennik ma super wyniki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Długi ja też nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 wiem, wiem... ciekawe czy połowisz w najbliższym tygodniu w czasie tego wyżu co się zapowiada, ja byłem tam gdzie łowiliśmy z pontonu dwa lata temu i znowu dupa nie wiem co jest z tym jeziorem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 może w pogode nie trafiłeś.mi się wydaje ,że tam w maju by trzeba było pojechać,a to moja rybka z ostatniego wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Redykajny również polecam, praktycznie nie zdarzyło się wyzerować, pajki w standardzie mazurskim 50-60 aczkolwiek ostatnio na duże kopyto coś przygryzło, niestety nie powtórzyło oraz na trola ok. 80+ niestety się spiął przy samym pontonie. Okonie bardzo ładne i grube. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi