hasior Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 a te Redykajny to tylko z łodzi?jest tam sens brzegiem latać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Niewiele dostępu z brzegu, miejscami 4-5m od brzegu jest 7-10m głebokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi13 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Witam. Był ktoś z was może ostatnio na łowisko Zezuj? Da się coś wyciągnąć? Chodzi o spining ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Sławek byłem na Radykajnach faktycznie z brzegu masakra .miałem jednego 55cm i wir za swimbaitem ładny ale nie powtórzył,bez pływadła niema bata. na Zezuju raz tylko byłem,kilka okonków i tyle,oni chyba nastawiają sie typowo na karpiowanie,ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 w końcu mam dostęp do fotek Łyny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 c.d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 c.d the end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Czyli rozumiem, że w pudełku z przynetami zostały tylko 2 agrafki i jeden wolfram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Zdjęcie pod tytułem odważny okoń, zwracam uwagę na opis główki jiga zapiętego na to 4' kopyto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qban Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Gadget sory za offtop ale w którym miejscu jest taka ładna Łyna na pierwszych fotkach jezeli mozna wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 To też jest Łyna . Mam nadzieję, że Ewaryst nie będzie miał nic przeciwko temu, że nie zakryłem mu oczek na zdjęciu czarnym paskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qban Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 zamki to nie Kirsna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 zamki to nie Kirsna? Łyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 ta Łyna to chyba w Rosji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 ta Łyna to chyba w Rosji Nie nie,zapewniam, że to nasza polska część rzeki.Warto Łynę odwiedzać ma swój klimat. Nie wszędzie jest tak piękna wiele kilometrów to kanał między polami ale są i leśne odcinki.Ja jak narazie niewiele jej widziałem byłem w okolicach Cerkiewnika i Knopina czy też leśny odcinek poniżej Dobrego Miasta i już w tych miejscach ona różni się bardzo a co dopiero po przyjęciu każdego następnego dopływu czy też zmiany trasy na leśną. Chętnie bym w przyszłym roku zrobił kilka wypadów na te dzikie odcinki. Tego roczne spotkanie pewnei już nie dojdzie do skutku... a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Dzisiaj Łyna w okolicy Dobrego Miasta. A co do spotkanie, to trzeba je zrobić!!! Łyna tak szybko nie zamarznie:) wiec jest jeszcze trochę czasu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ta Łyna to chyba w Rosji Byłem w sobotę w Sępopolu. Niestety nie było czasu ani aparatu żeby udokumentować bardzo ciekawe miejsce jakim jest rozlewisko poniżej tej miejscowości. Chętnie tam zajrzę przy następnej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 miał być sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Gadget miał być duży boleń na twój wobler a jest: Moje blachy pod lód: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Bardzo fajnie, że cokolwiek się na to brzydactwo złapało!!Kuba o czym Ty myślisz??..do lodu to trzeba jeszcze trochę połowić i nałowić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Mam nadzieję, że jeszcze jakaś wielkorzeczna wycieczka za bolkiem wypali zanim skuje lód. A kiedy w końcu razem nad Long Lake polecimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Miał być pajk a tymczasem mazurski pasiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi