suzi13 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 WitamMam takie pytanko: gdzie w kortowskim próbować na spining z brzegu? Mosty wojskowe to dobry pomysł? Jest tam szczupak?Z góry dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Z brzegu na kortowskim słabo, na pomostach wojskowych niby można, piszę niby ponieważ niektórzy twierdzą że aby tam wejść należy mieć zezwolenie lub trzeba być pracownikiem obiektu. Na lewo od plaży kortowskiej jest niewielka przystań ( http://tiny.pl/h14jl ) w której dowodzi P. Stachu, polecam przejść się w ciągu dnia lub wcześnie rano i poprosić o łódkę, wypożyczenie na cały dzień to koszt kilkunastu zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan_olsztyn Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Na spinning z brzegu ciężko będzie coś ustrzelić. Jeśli noc nie będzie zbyt zimna to polecam pomost wysunięty najbardziej na północny wschód, który graniczy z blatem porośniętym opadającym zielskiem.Jednak na spinning z brzegu polecałbym raczej Długie.Sam wybieram się jutro na kortowskie na łódkę ale niestety już mam towarzysza:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi13 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Przejdę się, popróbuje może coś się uda ;] poobserwuje fachowców na lodkach wiec może się spotkamy PS wiecie może czy PZW daje jakieś promocje na zezwolenia do koca roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 PS wiecie może czy PZW daje jakieś promocje na zezwolenia do koca roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi13 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dlaczego zostałem wyśmiany? ;] W mojej okolicy od początku października zezwolenie 2011 kosztuje 20zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jasne że jest. dostaniesz kalendarzyk na 2011 wędkarski gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 W PZW Olsztyn oczywiście możesz wykupić pozwolenie np. na listopad i grudzień tego roku - nie ma problemu, miła pani na Bałtyckiej powie Ci że jest taka możliwość tylko kwota do zapłaty tej taka sama jak za cały rok. Nie chciałem Cie wyśmiewać, buźka była dla naszego prowędkarskiego PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 rybak ale powiedz szczerze... puknąłbyś miłą panią na Bałtyckiej ... co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 rybak ale powiedz szczerze... puknąłbyś miłą panią na Bałtyckiej ... co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 wiesz miałbym opory wiedząc że byłeś pierwszy a zresztą to laska prezesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A ja myślę że nawet kilogram dobrego trunku niezmusiłby kolegę do klęknięcia pod biurkiem miłej PANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 tak romantycznie z widokiem na jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 no i gratis robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 robale i ser na brzany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam. Mam taką propozycje, jadę z kolegą w weekend na Narew w okolicy Łomży może masz ktoś ochotę się wybrać z nami?? Plan jest taki jedziemy w sobotę z rana, spotykamy się ze znajomymi z Łomży i łowimy potem nocleg na jakimś agro. I powrót w niedziele wieczorem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi13 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Na łowisku Zezuj mieli wpuścić szczupaki, wiecie moze czy juz to zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Kilka fotek z nad Łyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Woda taka jakaś trącona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 To i ja coś wrzucę. W ostatni weekend byliśmy ja @Gadget i @mesrio zbierać materiały do filmu meandry Łyny I prawdziwy polski wędkarz z petem podczas holu. Rybki jakieś złowiliśmy, połaziliśmy, było fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Woda taka jakaś trącona???Łyna na tym odcinku ma zawsze jakiś taki mętnawy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 witam. Czy Olsztyniaki wybierają się na trocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam. Wiadomość z ostatniej chwili niemalże. W okolicach Stopek nad Łyną jeden z członków koła Kleń Sępopol złowił brzanę na twistera. Miało to miejsce ostatnimi dniami. Nic może dziwnego, ale z tego co się dowiedziałem ryba mierzyła 88 cm i ważyła coś ok. 7.8 kg. Została zgłoszona jako rekord Polski w tym gatunku. Ale zdjęcie nie bardzo, ciekawe więc, czy przejdzie. Próbuję dodać zdjęcie tej ryby. Obiega ono komórki i komputery miejscowych rybołapów. Dowiedziałem się również, że mimo, iż fota zrobiona w domu, to jednak ryba wróciła do wody. Sytuację i fotkę przedstawiła mi osoba wiarygodna. Tyle mogę od siebie powiedzieć.Cholera nie mogę dodać zdjęcia. <_< Wyskakuje komunikat, że rozmiar za duży. Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi