Skocz do zawartości

Wody w okolicy Olsztyna

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zna ktoś dobrze właściciela łowiska? Pozwolenia na ten rok teoretycznie wyczerpane, czy da się może to jakoś załatwić? Jestem skłonny zapłacić każdą kwotę, złowione ryby wypuszczam.

http://maps.google.pl/maps?q=53.71972,20.281835&ll=53.71 7943,20.280676&spn=0.029713,0.077162&num=1&t=h&a mp;z=14

Czy zna ktoś dobrze właściciela łowiska? Pozwolenia na ten rok teoretycznie wyczerpane, czy da się może to jakoś załatwić? Jestem skłonny zapłacić każdą kwotę, złowione ryby wypuszczam.

http://maps.google.pl/maps?q=53.71972,20.281835&ll=53.71 7943,20.280676&spn=0.029713,0.077162&num=1&t=h&a mp;a mp;z=14

To teraz jest tam jakiś limit?

• 3 tygodnie później...

Czy zechcieliby się koledzy podzielić informacją co to za łowisko ?

Łowisko szczupakowe, limit pozwoleń rocznych, 80ha wody o głębokości do 1,30m, idealne do jerkowania.

Temat nieco się przykurzył a przecież sezon już trwa. Pełzam sobie okolicznymi rzekami, Łyną, Wadągiem w poszukiwaniu jazi i kleni ale niestety nic się nie trafia, stąd też pytanie, czy ktoś coś próbuje/łowi?

• 2 tygodnie później...

Jak tam wyniki na zawodach na Krzywym? Z rana brały rewelacyjnie. Ciekawy jestem jak było po 8.

Wczoraj rozmawiałem z zawodnikami ale jedyne czego się dowiedziałem to że było kiepsko, wiatr był taki, że nie słyszałem własnych myśli :D Wczoraj na Krzywiźnie 4 szczupaki-mazurszczaki 50-60cm i kilka okoni, od 5 do 11 było kilka niemrawych skubnięć i jeden złowiony, po 11 przy już sporym wiaterku reszta, właściwie z jednej miejscówki.