saw Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Czy zna ktoś dobrze właściciela łowiska? Pozwolenia na ten rok teoretycznie wyczerpane, czy da się może to jakoś załatwić? Jestem skłonny zapłacić każdą kwotę, złowione ryby wypuszczam. http://maps.google.pl/maps?q=53.71972,20.281835&ll=53.71 7943,20.280676&spn=0.029713,0.077162&num=1&t=h&a mp;z=14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 A co pływa w tej fajnej rzeczce? Patrząc po wodzie i przynęcie wygląda na kleniowo-jaziową .wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Czy zna ktoś dobrze właściciela łowiska? Pozwolenia na ten rok teoretycznie wyczerpane, czy da się może to jakoś załatwić? Jestem skłonny zapłacić każdą kwotę, złowione ryby wypuszczam. http://maps.google.pl/maps?q=53.71972,20.281835&ll=53.71 7943,20.280676&spn=0.029713,0.077162&num=1&t=h&a mp;a mp;z=14 To teraz jest tam jakiś limit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Masz na myśli limit pozwoleń? Tak, wydanych jest 30 pozwoleń. +- kilka i te +- mnie właśnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Czy zechcieliby się koledzy podzielić informacją co to za łowisko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Jakoś trzeba będzie załatwić to pozwolenie bo mi wykujesz wszystkie klenie z Łyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Czy zechcieliby się koledzy podzielić informacją co to za łowisko ? Łowisko szczupakowe, limit pozwoleń rocznych, 80ha wody o głębokości do 1,30m, idealne do jerkowania. Temat nieco się przykurzył a przecież sezon już trwa. Pełzam sobie okolicznymi rzekami, Łyną, Wadągiem w poszukiwaniu jazi i kleni ale niestety nic się nie trafia, stąd też pytanie, czy ktoś coś próbuje/łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 siema siema:)) jeszcze trochę i się zacznie!! zdjęcie numer 3 jest bankówką tam czai się zawsze jakiś kleniuch!! Kubuś vel Forecast może też sporo powiedzieć na temat tej miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Wiem Michale że się zacznie i tak czatuje tam pod krzakiem róż żeby się zaczęło ale na razie się nie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi13 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam. Jak tam 1. maj w okolicach Olsztyna? Ja na długim 3 pistolety do 40cm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Krzywe otworzyło się pozytywnie. Łącznie z kolegą z łodzi 5 szt 56-63 cm i kilku nieletnich. Jutro kolejna próba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panczo100 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Na Mosągu pustka z rybą, natomiast więcej łódek niż w tygodniu aut na parkingu w Alfie. Jedno puknięcie na 5 godz na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Na Sukielu lipa-2 spady glutów do 40cm. Chyba jutro łódz zwoduję na Krzywym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dziś byłem na Krzywym z kolegą, otwarcie obiecujące, sporo brań, 6 szt złowionych, jeden 85cm i kolejne 5 już Mazurszczaki w okolicy 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 No no krzywe na otwarcie tak dało pięknie, ale zobaczymy jak na zawodach w czwartek da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasikonik42 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wodowanie Łodzi na jez.łańsk dwie godziny na wodzie i jeden szczubeł 75 cm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekmisiak Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Jak tam wyniki na zawodach na Krzywym? Z rana brały rewelacyjnie. Ciekawy jestem jak było po 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jak tam wyniki na zawodach na Krzywym? Z rana brały rewelacyjnie. Ciekawy jestem jak było po 8. Wczoraj rozmawiałem z zawodnikami ale jedyne czego się dowiedziałem to że było kiepsko, wiatr był taki, że nie słyszałem własnych myśli Wczoraj na Krzywiźnie 4 szczupaki-mazurszczaki 50-60cm i kilka okoni, od 5 do 11 było kilka niemrawych skubnięć i jeden złowiony, po 11 przy już sporym wiaterku reszta, właściwie z jednej miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Byłem i ja wczoraj na Krzywym. 3 sztuki podjęte,najwiekszy koło 65cm. Potwierdzam,że skubać zaczęły w południe. Jutro kolejna próba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Na szczupaki szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 A gdzie Kuba się tak wpasowałeś w krajobraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Sławek powiem Ci na GG bo ta rzeczułka jest tak mała, dzika, piękna, rybna i dostępna, że nie można tam wpuścić rybożerców a oni też śledzą wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haca Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 tylko człowiek pokarze miejsce mu a ten już zdradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 e tam wielka tajemnica jak Ci @haca pokazał to pewnie marózka... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 e tam wielka tajemnica jak Ci @haca pokazał to pewnie marózka... <_< Hahahahah! Od poniedziałku zmasowany atak rybożerców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi