fufi_olsztyn Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Zamiast gadać-jeździć,łapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 No radziu gratulacje , ładniutki ten 50-tak, taki wypasiony, nażarty. <_< <_< <_< ZH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dzięki remek.Strasznie ciężko było tak daleko ręce wysunąć,zeby wydawał się wiekszy niż był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 No właśnie tak przykukałem że się sprytnie za niego schowałeś. Gratki raz jeszcze.ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Koledzy, czy możecie polecić jezioro w promieniu 30-40km od Olsztyna, w którym można poszukać okonia i szczupaka (tzn. wiecie z autopsji, że szanse nie są iluzoryczne) + nad którym to jeziorem jest jakiś porządny pensjonat (z kilkunastoma, góra, pokojami) oferujący także łodzie dla wędkarzy?Cel: 2-dniowy, weekendowy, wypad w 2-giej połowie czerwca.Jez. Dadaj już sprawdzałem - w interesującym mnie pensjonacie od maja do października wesela (co tydzień...), stąd moje pyt. do Was.Propozycje możecie wrzucać w wątku albo kierować na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haca Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 e tam wielka tajemnica jak Ci @haca pokazał to pewnie marózka... <_< a nie trafiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 to był żarcik od razu nie pasowało mi jak Kuba napisał że rybna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 @mario pewnie już masz skrzynkę zapchaną priv-ami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Skąd wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 W końcu i Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haca Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 setki kilometrów wydreptane,tysiące w urwanych przynętach i jeden średni bolenik gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Tym razem rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Gratulacje Kubuś,robisz się powtarzalny! Ja dziś potestowałem nową witkę,spisała sie na medal. I choć duzych pajów nie było,to średniaczków było mnoooogo Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 To cieszę się, że jesteś zadowolony. Nowy Avid też daje radę hehehe, czyli gra muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Cześć, Już niebawem start sezonu sandaczowego Jest kilka zbiorników w naszych okolicach w których występuje Zander, pytanie mam do was czy ktoś ma jakieś wieści z Naterskiego, Mosąga? Czy tam jeszcze coś może pływać? PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Mosąg- gluty Naterskie- mao- bardzo mao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Remigiusz, jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Hieh, jedyna słuszna droga Sławku prowadzi na południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Koledzy, czy możecie polecić jezioro w promieniu 30-40km od Olsztyna, w którym można poszukać okonia i szczupaka (tzn. wiecie z autopsji, że szanse nie są iluzoryczne) + nad którym to jeziorem jest jakiś porządny pensjonat (z kilkunastoma, góra, pokojami) oferujący także łodzie dla wędkarzy?Cel: 2-dniowy, weekendowy, wypad w 2-giej połowie czerwca.Jez. Dadaj już sprawdzałem - w interesującym mnie pensjonacie od maja do października wesela (co tydzień...), stąd moje pyt. do Was.Propozycje możecie wrzucać w wątku albo kierować na priv. Sprawdź tutaj: http://www.ujacka.olsztyn.pl/Jezioro prywatne Sukiel, trochę szczupaka, trochę okonia, jakby się tak przyłożyć to coś tam można wydłubać. In plus, brak masowych odłowów sieciowych. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Koledzy, czy możecie polecić jezioro w promieniu 30-40km od Olsztyna, w którym można poszukać okonia i szczupaka (tzn. wiecie z autopsji, że szanse nie są iluzoryczne) + nad którym to jeziorem jest jakiś porządny pensjonat (z kilkunastoma, góra, pokojami) oferujący także łodzie dla wędkarzy?Cel: 2-dniowy, weekendowy, wypad w 2-giej połowie czerwca.Jez. Dadaj już sprawdzałem - w interesującym mnie pensjonacie od maja do października wesela (co tydzień...), stąd moje pyt. do Was.Propozycje możecie wrzucać w wątku albo kierować na priv. Sprawdź tutaj: http://www.ujacka.olsztyn.pl/Jezioro prywatne Sukiel, trochę szczupaka, trochę okonia, jakby się tak przyłożyć to coś tam można wydłubać. In plus, brak masowych odłowów sieciowych. PozdrawiamSławek doadaj do tego że lux atmosfera do odpoczynku... obok jedna z głównych ulic olsztyna, jezioro otoczone przyczepami campingowymi, zakaz dobijania do brzegów, w zasięgu wzroku las niebieskich kibli i pomosty co 10 metrów... no i ryby - niby są ale chyba w łowisku u Józka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 To co napisał @rybak to prawda, sugerowałem się raczej fragmentem jakiś porządny pensjonat (z kilkunastoma, góra, pokojami) oferujący także łodzie dla wędkarzy? ciężko u nas o porządny pensjonat w dodatku z kameralną atmosferą i łodziami dla wędkarzy.. niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinos25_ac Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Witam kolegów to nasze wędkarstwo sięgnęło już dna żeby na Mazurach nie można było połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 nie, na mazurach to zupełnie inna bajka my piszemy o warmii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kotelon Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Witam kolegów to nasze wędkarstwo sięgnęło już dna żeby na Mazurach nie można było połowić Witam. To nie wędkarstwo sięgnęło dna, tylko mówiąc oględnie sytuacja na Mazurach jest skomplikowana. Ja się człowiek postara to można znaleźć jeszcze takie jeziora ( w zasadzie jeziorka), w których jest co połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Witam kolegów to nasze wędkarstwo sięgnęło już dna żeby na Mazurach nie można było połowić Witam. To nie wędkarstwo sięgnęło dna, tylko mówiąc oględnie sytuacja na Mazurach jest skomplikowana. Ja się człowiek postara to można znaleźć jeszcze takie jeziora ( w zasadzie jeziorka), w których jest co połowić. I rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi