wonton Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Czasem można znaleźć niezły staw tylko potem trzeba wiać jak wpada właściciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Albo można w tym stawie nocą łowić jak właściciel śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 eee.... to nie ze stawu no chyba że w Gołyszu tam klenie nawet w rowach przy drodze siedziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 a jakie amury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 I czasem ukleja prz...e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 eee.... to nie ze stawu no chyba że w Gołyszu tam klenie nawet w rowach przy drodze siedziały.I to jakie Nie dość, że pobiłem tam rekord ilościowy to jeszcze życiówka wśród nich się trafiła Czasami zdarzało mi się nawet złowić świnkę a koledze któregoś razu kij wygiął clarias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dziś gościnnie na okręgówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Siema! Znajdzie się ktoś chętny na wyjazd na Wadąg na sandacza? dodam że udostępniam łódkę z silnikiem mam nadzieję że zanderki się już ruszyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 HEHEHEHEH Zanderki=Wadąg hehehheh coś tu nie pasuje.kiedyś dawno dawno temu kiedy na wrotkach pod szafkę wjeżdżałemmożna było i sandacza tam uświadczyć ale teraz hmmmm bardziej niż ciężko.Mimo to połamania życzę, tfuuu zaraz tam połamania, czegoś w rozmiarze chociaż S ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Wczoraj byłem z 5h na wadągu i w sumie jakieś cienkie zanderki były jeden 60cm i rugi 55, mówisz że ktoś mi podczepiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Hej!Po co ja na Martwą co tydzień popierniczam,jak mam takie eldoro pod nosem? Pozdrawiam,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 To już rozmiar S masz- próbuj dalej kolego. ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Wiem że to tylko rozmiar S ale co poradzić;p macie w takim razie jakieś typy na miejsc?wki z zanderami L i XL koło olsztyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Siema! Znajdzie się ktoś chętny na wyjazd na Wadąg na sandacza? dodam że udostępniam łódkę z silnikiem ... ... brzmi ciekawie... jest w tym jakiś haczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Haczyka nie ma;p po prostu szukam drugiego łowcy mętnych na łódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 A jaki dzień wchodzi w rachubę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Poniedziałek, środa i czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wiem że to tylko rozmiar S ale co poradzić;p macie w takim razie jakieś typy na miejsc?wki z zanderami L i XL koło olsztyna? A i owszem, jedna z lepszych miejscówek to sklep rybny na wilczaka, tam to mają takie zandery ze h....ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Hahaha widzę że czeka mnie los wędkarza uniwersalnego - co się w sklepie trafi idzie do zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jutro nie dam rady. Może być środa. Najchętniej godziny popołudniowe do ciemaka. Jak coś, to najlepiej dogadać się na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ..byłem tam ostatnio... z ciekawszych zjawisk na tym bagnie to łódka na parę i dwóch typów w środku za to jak zapierdzielali hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ten okonek miał spotkanie z kormoranem, od kiedy je tam zobaczyłem prawie każdy jest dziobnięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) ups. Edytowane 23 Listopada 2013 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 sorka za awatar. być może masz rację , pewnie ja coś przeoczyłem lub źle dosłuchałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi