EMMS Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 @rybak Na sliderki generalnie nie łowię, bardziej Bustery i amerykańśkie potwory czyli kaliber 15-20+ a propos gryzienia, nie ma wody, na której wymusisz na rybie gryzienie. Jak nie są na żarciu pozostaje dłubanie i szukanie głodnych niedobitków Ostatecznie to ma być w koncu przyjemność i zabawa a nie polowanie z ciśnieniem na rekordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Hmmm a ile razy kolega był na tym łowisku bo ja razy kilka-naście i powiem szczerze żena początku fajnie było, 1-2 rok działalności.Pożniej już tylko gorzej. Szczupaka jest ale.... małego do 60 cm.Tych w przedziale 70-90 bardzo mało, a tych kloców kilka więcwyjąć tam coś rozsądnego ciężko. Dużo ryb w złej kondycji, widać po fotkach kolegówże cieniuchne te bestie.Z tym ciśnieniem na rekordy to nie przesadzaj nikt a przynajmniej ja nie mam ale znamtańsze zabawy i przyjemności niż wyjazd na wersminie i wrócić z zerem lub jednym 60 takiem.ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Te pajki na wersminii boją się jeść, co drugi posiłek to winda do nieba, w ręce uśmiechniętego wąsacza Ryby są tak chude że aż przykro je łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Czerwonka koło Biskupca, chłopaki się nie pier...ą a szczupaków więcej niż piasku i tak co roku, kto lubi ubić paja to i bliżej Olsztyna znajdzie, wystarczy się przejechać w pobliże mostków np. Barczewo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ty @gucio byś w końcu zmienił tą niebieską czapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 hehehe...no dzieje się tam. Ostatnio bylismy na akcji to 4 żaki poszły z dymem. Panowie tam mówili ze tylko sobie siedzą piwko piją. Chłopaki mieli jechać i ukryć tam kamerę w krzakach.Stowarzyszenie Nasz Dadaj trzeba przyznać działa prężnie i bardzo dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Czerwonka koło Biskupca, chłopaki się nie pier...ą a szczupaków więcej niż piasku i tak co roku, kto lubi ubić paja to i bliżej Olsztyna znajdzie, wystarczy się przejechać w pobliże mostków np. Barczewo... Nie można czegoś z tym zrobić? PSR? SSR? Policja? ktokolwiek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 @ Gadget: zgarniajcie burakom jak najwięcej żaków i sieci, bo właśnie takie szuwary zabijają wodę szybciej niż kolonia kormoranów!!@ ZH: na Wersminii byłem już pewnie ze 20-30 razy i co do krótkich ryb trzeba powiedzieć, że faktycznie brakuje im gabarytowo do szwedzkich karczków ze szkierów Jeśli chodzi o ryby z przedziału 80+, nie mogę się zgodzić jest ich znacznie więcej niż w standardowej rybiej populacji, tylko że poza majem/czerwcem znacznie ciężej się do nich dobrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dla mnie wiosna zaczyna się w dniu kiedy złowię w Łynie pierwszego klenika, wczoraj właśnie był ten dzień a dzisiaj znowu, mam nadzieję, że teraz już z każdym dniem będzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ho,ho Kuba taka paszcza to na pewno klenio-rapa Maczówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Teraz to już pełnej klasy spin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 tylko na nisko wiszące linie S.N. trzeba uważać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Upewniam się raz jeszcze, chętnych na 01.05 na Wersminię brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketnik Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Czerwonka koło Biskupca, chłopaki się nie pier...ą a szczupaków więcej niż piasku i tak co roku, kto lubi ubić paja to i bliżej Olsztyna znajdzie, wystarczy się przejechać w pobliże mostków np. Barczewo... Dzisiaj będąc z wizyta u teścia w Biskupcu dowiedziałem się ze jakis jego koleś z pracy chwalił się ze udało mu się podebrac szczupaka 7kg. Normalnie zepsuł mi cała niedzielę :/ Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez ketnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Małymi kroczkami coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Kluski jedzą coraz większe rybki, dziś klusek na 7-demkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 aż strach pomyśleć co by siadło jak byś zapodał slidera 12-stkę ale piękna ryba z tej rzeki rwącej co Michał Z ja lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Na 12 byłby taki dziś widziany bolek, dobra 70-siona a rzeka to ta właśnie co Michał jej nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Namiocik z Biedronki potrafi zdziałać, że na spacerze z dzieckiem jest kilka chwil na wypuszczenie woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Dobry pomysł Kuba tylko jak zmieścisz namiocik na belly no chyba że drugie dokupisz i na hol malucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Krótko i na temat, są jacyś chętni na jutro na Krzywe/Werszminię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Najgorsze jest to jest to że chęci są ale możliwości nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Mam pytanko brat chce śmignąć na Krzywe za szczupakiem,nie łowił tam nigdy,jak wygląda sprawa opłat gdzie to załatwić poza PZW? śmiga w piątek po południu.jak aktualnie jest z rybą dzieje się coś?aha czy pomponem na spalinie,od czerwca można tam latać?jakoś nie mogę konkretów w sieci znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Przemysławie, można pływać i wędkować od maja z tym że opłata jest wtedy x 2 .Dniówka od 1 czerwca z łodzi 12zł (w maju 24zł) 2 dni od 1 czerwca z łodzi 20zł (w maju 40zł), 7 dni od 1 czerwca z łodzi 45zł (w maju 90zł). Zezwolenia nabędzie o tutaj: Sklep Wędkarski "Sezon" - ul. Dworcowa 7, OlsztynSklep Wędkarski "Kanpp" - ul. Berlinga 5/27, OlsztynSalon Wędkarski "Guljus" - ul. Żeromskiego 23a, OlsztynPZW Olsztyn - ul. Bałtycka 2, OlsztynSklep Wędkarski "Weekend" - ul. Kościuszki, OlsztynSklep Wędkarski "Bass" - ul. Pstrowskiego 31, OlsztynSklep Wędkarski "Leszcz" - BarczewoSklep Wędkarski "Skalar" - ul. Janowicza 3D, OlsztynSklep Wędkarski "Okoń" - ul. Jeziołowicza 7G, OlsztynSklep Wędkarski "Esox" - ul. Kołobrzeska 3, Olsztyn pozdr Ps. ale Panie ... tam nie ma ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Ps. ale Panie ... tam nie ma ryb ale za to są dziesiątki kajaków, motorówki, skutery wodne, smocze łodzie, rowery wodne ... no i plaża nudystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi