Skocz do zawartości

Wody w okolicy Olsztyna

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Panowie , jadę w sierpniu na Dadaj . Będę na wyspie Dadaj 2 tygodnie  . Biorę tylko 2 castingi , nie łowię tym razem żadnego białorybu , węgorzy , sandaczy na martwą rybkę  itp.

Czego mogę się spodziewać. Przyznam się że informacji o Dadaju w necie jest niewiele . Mam słabej jakości mapkę barymetryczną ale tym się nie przejmuję - zrobię na miejscu swoją ........ Z tym że ta woda to dla mnie tabula raza .

Ponoć jest tam sandacz - prawda ci to :)

Czy od strony Wilimia da się połowić rozsadnie - na silniku elektrycznym zasięg i czas płynięcia są wszak ograniczone :D

W tym temacie jest sporo udzielających się z okolic Olsztyna jak i samego Biskupca.

A może nad woda się spotkamy w sierpniu , taki mały zlocik :D

Jak nie znasz jeziora Dadaj to zabawa może skończyć się na rysowaniu mapki. Znam dosłownie dwie osoby, które potrafią łowić tam sandacze, reszta uznaje, że ich tam nie ma.

Hmmmmmmmmmmm :huh:

Czy może mógłbyś by mnie z nimi skontaktować ???

Jakoś przy pomocy "odkażacza" bym sie z nimi dogadał i może coś dowiedział ciekawego o jeziorze .

Łowię na zaporówkach a to nie to samo

Hmmmmmmmmmmm :huh:

Czy może mógłbyś by mnie z nimi skontaktować ???

Jakoś przy pomocy "odkażacza" bym sie z nimi dogadał i może coś dowiedział ciekawego o jeziorze .

Łowię na zaporówkach a to nie to samo

napisz do kolegi o nicku @gadget - ma sporo wolnego czasu (jeszcze się chłop dzieci nie dorobił :P ) więc może cos podpowie albo nawet potowarzyszy w wyprawie :)

pozdr

• 2 tygodnie później...

Witam

Co by było krótko i zwięźle to piszę co następuje:

Jestem na 3 dni nad jeziorem Wulpińskim i poszukuje kompana do łowienia tudzież informacji o tym jeziorze(mało o nim na forum i w necie), mam dostęp do łódki na tym jeziorze i silnika w postaci moich ramion :D jezioro jest w porównaniu do tych na których łowię w ch...j wielkie i przyznam szczerze, że nie ogarniam i raczej przez te trzy dni nie ogarnę a parcie mam na to by coś powyżej kg się uczepiło.

Ewentualnie mogę jakąś bezczelną wbitkę do kogoś zrobić(w dowolne miejsce -niekoniecznie na Wulpińskim w promieniu niech będzie 40-50km?)

Desperacko pozdrawiam :D

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...