hasior Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Ps. ale Panie ... tam nie ma ryb Dzięki Panie a wiem,że nima ryb,to braciaka puszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 i jak przerzuci metrówkę to wszystkim gul skoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jeśli ryby nie dopiszą, jest szansa na syrenę na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Nie ma to jak atomowy strzał w środku nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lirycznynarkoman Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 o brawo gucio, ile mierzy ta bestia i na jaką przynęte pochwycony? Domyślam się że Łyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Panowie , jadę w sierpniu na Dadaj . Będę na wyspie Dadaj 2 tygodnie . Biorę tylko 2 castingi , nie łowię tym razem żadnego białorybu , węgorzy , sandaczy na martwą rybkę itp.Czego mogę się spodziewać. Przyznam się że informacji o Dadaju w necie jest niewiele . Mam słabej jakości mapkę barymetryczną ale tym się nie przejmuję - zrobię na miejscu swoją ........ Z tym że ta woda to dla mnie tabula raza .Ponoć jest tam sandacz - prawda ci to Czy od strony Wilimia da się połowić rozsadnie - na silniku elektrycznym zasięg i czas płynięcia są wszak ograniczone W tym temacie jest sporo udzielających się z okolic Olsztyna jak i samego Biskupca. A może nad woda się spotkamy w sierpniu , taki mały zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Jak nie znasz jeziora Dadaj to zabawa może skończyć się na rysowaniu mapki. Znam dosłownie dwie osoby, które potrafią łowić tam sandacze, reszta uznaje, że ich tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Jak nie znasz jeziora Dadaj to zabawa może skończyć się na rysowaniu mapki. Znam dosłownie dwie osoby, które potrafią łowić tam sandacze, reszta uznaje, że ich tam nie ma.Hmmmmmmmmmmm Czy może mógłbyś by mnie z nimi skontaktować ???Jakoś przy pomocy "odkażacza" bym sie z nimi dogadał i może coś dowiedział ciekawego o jeziorze .Łowię na zaporówkach a to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Raczej doradzam zabrać wykałaczkę i trenować okonie ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Czyli radzisz mi nastawić się na okonia i zębatego raczej niż na sandacza !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Na okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Serdeczne dzięki za cenną radę . Pozwoli mi się lepiej przygotować do wędkowania . Czyli nastawiam się na dużego garbusa (trzcinowce po 18-20 cm mnie nie interesują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Hmmmmmmmmmmm Czy może mógłbyś by mnie z nimi skontaktować ???Jakoś przy pomocy "odkażacza" bym sie z nimi dogadał i może coś dowiedział ciekawego o jeziorze .Łowię na zaporówkach a to nie to samo napisz do kolegi o nicku @gadget - ma sporo wolnego czasu (jeszcze się chłop dzieci nie dorobił ) więc może cos podpowie albo nawet potowarzyszy w wyprawie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Czy ktoś z Szanownych Kolegów Olsztyniaków dysponuje namiarami na osobę (lub miejsce), która wypożycza łodzie wędkarskie na jeziorze Krzywym i Wulpińskim? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Info poszło na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 WitamCo by było krótko i zwięźle to piszę co następuje:Jestem na 3 dni nad jeziorem Wulpińskim i poszukuje kompana do łowienia tudzież informacji o tym jeziorze(mało o nim na forum i w necie), mam dostęp do łódki na tym jeziorze i silnika w postaci moich ramion jezioro jest w porównaniu do tych na których łowię w ch...j wielkie i przyznam szczerze, że nie ogarniam i raczej przez te trzy dni nie ogarnę a parcie mam na to by coś powyżej kg się uczepiło.Ewentualnie mogę jakąś bezczelną wbitkę do kogoś zrobić(w dowolne miejsce -niekoniecznie na Wulpińskim w promieniu niech będzie 40-50km?)Desperacko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Kolega mi się wykruszył i szukam kompana lub dwóch na wyprawę boleniową w okolice Grudziądza, termin to sobota, ustalenia na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Halo, Olsztyn! Wszędzie się chwalą złowionymi pike'ami, zanderami i innymi szlachetnymi "rybojadami" a u nas nic... Czyżby każdy zachowywał sukcesy dla siebie i wąskiego grona czy aż tak u nas słabo z rybami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Eeee nie jest tak źle z tymi rybami tu masz np. kolegę z Olsztyna z sandaczem: http://www.youtube.com/watch?v=RtVcahE00mE pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Coś tam się łowi ale raczej sporadycznie, średnie rybki. Wybieram się poszukać jesiennych kleni, ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ja w sobotę rano jadę w poszukiwaniu stora gaddar aka big pikes w okolicy więc zapraszam chętnych @rybak109 - filmik świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 @rybak109 - filmik świetny brawa dla autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Eeee nie jest tak źle z tymi rybami tu masz np. kolegę z Olsztyna z sandaczem: http://www.youtube.com/watch?v=RtVcahE00mE pozdrOstatnio łowiłem na gumkę ..... od spodni i jest to kiler sandaczowy.Najlepsiejszy kolor VENTYL POMARAŃCZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Remi przecież w naszych wodach to nawet na gila z nosa biorą a guma to już rarytas i frykas. Edytowane 29 Października 2013 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi