Skocz do zawartości

Wody w okolicy Olsztyna

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

Między Dobrym M. a  Lidzbarkiem też bedzie niska woda . Mieszkam w Lidzbarku a Łynę widzę z okna , jeśli puszczają wodę na tamie w Lidzbarku to po Dobre M. jest niski stan.

Jak będziecie chcieli się kiedyś wybrać na rybki w te okolice o których piszecie to dajcie znać to pomogę i podpowiem jaki jest stan wody.

Rzeka Wadąg jest podzielona na 2 okręgi do Kieźlin jest GRWO od jest PZW. 

he he czysta teoria , o ile tam gdzie jest PZW mozna spoko brzegiem iść ,ale to co dzieje się na starorzeczu wadągu a dokładnie Pracownicze ogrody  Działkowe '' NA WYSPIE '' to woła o pomstę do nieba , teren na wyspę zamkniety , a gdzie gwarantowany dostęp do lini brzegowej.

Teren monitorowany , może dać się złapać i nagłośni to sprawę  ;)

Widocznie jakiś boss ma tam działkę , płoty do samej wody , karwa jak tak tego nie zostawię , 

Tożsamość bourna na Skandzie od strony Szczęsnego domek z prywatną plażą , ogrodzenie aż do wody a po zagrodzie biegają złe psy .

Edytowane przez j-23

Ja i kolega dopisujemy się do listy na sobotę na Sukiel, Pan Dżozef będzie zachwycony :D

@EMMS - na co i w jakich partiach wody tam łowisz? Próbowałem tam w różnych okresach ale bez specjalnych rezultatów

Może wpadnę z dętką i spróbuję spłoszyć jakiegoś zbłąkanego bolenia  :mellow:

Kubuś jajka se odmrozisz  ;)

dzisiaj byłem nad Sukielem, łódki u Józka stoją na wodzie ale powiedziałem mu żeby wyciągnął do soboty bo mróz idzie...  :D  :D  :D  ;)

także panowie, zostaje rower wodny i bellyboat @guciolucky-ego - no chyba że ktoś ma swoją jednostkę  ;)