EMMS Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Sukiel lake, na którym rzekomo "pajkunia" powyżej 50cm rzekomo złowić ciężko/nie da się... Otóż nie prawda, da się - są większe i to wcale nie tak mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 U Joozeffa.?W tym roku z dwa razy na wiosnę bylemi tylko gluty.Ale z opowieści Joozefa wiadomo że są duże również. To i ja się wybiorę, dajcie znać jakby cus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ten okaz z Kwiecewa dostał w łeb od razu.Złowiony został podczas zawodów Warfamy,na których byli również chłopaki z Okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Między Dobrym M. a Lidzbarkiem też bedzie niska woda . Mieszkam w Lidzbarku a Łynę widzę z okna , jeśli puszczają wodę na tamie w Lidzbarku to po Dobre M. jest niski stan.Jak będziecie chcieli się kiedyś wybrać na rybki w te okolice o których piszecie to dajcie znać to pomogę i podpowiem jaki jest stan wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 ZHEMMSmeth666 + mój szwagier ktoś jeszcze chętny na wizytę u pana Józka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ja też byłbym chętny jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Mówisz, masz Jeszcze dobrze by było, żeby nie padało Dodam, że docelowym terminem jest sobota Edytowane 24 Listopada 2013 przez EMMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ja tam u pana Jozia na przystani lepic balwana nie mam zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Rzeka Wadąg jest podzielona na 2 okręgi do Kieźlin jest GRWO od jest PZW. he he czysta teoria , o ile tam gdzie jest PZW mozna spoko brzegiem iść ,ale to co dzieje się na starorzeczu wadągu a dokładnie Pracownicze ogrody Działkowe '' NA WYSPIE '' to woła o pomstę do nieba , teren na wyspę zamkniety , a gdzie gwarantowany dostęp do lini brzegowej.Teren monitorowany , może dać się złapać i nagłośni to sprawę Widocznie jakiś boss ma tam działkę , płoty do samej wody , karwa jak tak tego nie zostawię , Tożsamość bourna na Skandzie od strony Szczęsnego domek z prywatną plażą , ogrodzenie aż do wody a po zagrodzie biegają złe psy . Edytowane 25 Listopada 2013 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie ma woli politycznej, żeby respektować Prawo Wodne w tym temacie - przez ostatnie 10 lat było mnóstwo artykułów w gazetach i olsztyńskiej i wyborczej olsztyńskiej o płotach po samą wodę i w wodę. I nic się nie zmienia i najpewniej nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qban Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Akurat nielegalne ogrodzenia po samą wodę to chleb powszedni Naszych wód, ale w każdym przypadku sprawa jest wygrana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 A kto ma sprawę zakładać? Gmina, czy użytkownik wody - RZGW ? Ja nie słyszałem o takiej sprawie, była tylko o nielegalnym korzystaniu z pomostu i przystani, które były też nielegalne, bo wybudowane bez zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ba, w wypadku postawienia nielegalnego pomostu nasze prawo, o ile się nie mylę, ma pewną lukę, którą można wykorzystać i takowy rozebrać w żopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ja i kolega dopisujemy się do listy na sobotę na Sukiel, Pan Dżozef będzie zachwycony @EMMS - na co i w jakich partiach wody tam łowisz? Próbowałem tam w różnych okresach ale bez specjalnych rezultatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Potwierdzam, Józef oszaleje, widząc taką armadę wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Oszaleje dopiero jak ktoś złowi rybę wtedy dopiero będzie się działo hehehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Rozumiem Kuba ze tez zaszczycisz nasze grono swoja skromna osoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Przy okazji będzie jeszcze trzeba do Joziego zadzwonić i zapytać, czy przypadkiem nie zwinął już większości łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Może wpadnę z dętką i spróbuję spłoszyć jakiegoś zbłąkanego bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Może wpadnę z dętką i spróbuję spłoszyć jakiegoś zbłąkanego bolenia Kubuś jajka se odmrozisz dzisiaj byłem nad Sukielem, łódki u Józka stoją na wodzie ale powiedziałem mu żeby wyciągnął do soboty bo mróz idzie... także panowie, zostaje rower wodny i bellyboat @guciolucky-ego - no chyba że ktoś ma swoją jednostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Tomek najlepsi to nawet z pomostu umią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Zawsze można zrobić ognisko nad brzegiem Krzywego i upiec kiełbasę zamiast napowietrzać wodę w Sukielu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Zawsze można posłuchać jakie to okazy pływały w Sukielu od pana Joozeffa. Lub z pomostu jak to Sławek pisze, jest jedno ale; najwięksi kozacy to potrafią z pomost z wody do kostekpstrąga namierzyć i go złapać na pusty haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Zawsze można posłuchać jakie to okazy pływały w Sukielu od pana Joozeffa. Pływały? To już nie pływają? Wieść gminna niesie, że ich tam cała masa, tyle że widziała je jedna jedyna osoba w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 przykładowa rozmowa z p. Józefem: I jak tam Panie??No nic, no szkoda...A Panie ryby też mają szanse. Dzisiaj no faktycznie słabo ale wczoraj był taki "jeden" to on miał, ojjj...miał!!!!Panie, co dziennie jeden szczupak z jeziora wyjeżdża!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi