carlek Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Czesc , widzę że temat nie co wymarł , ale nie szkodzi zapytać , czy byłby ktos chętny nawet na dniach pobiegać za kleniuchami ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Byłem wczoraj pierwszy raz w tym roku ,okolice Lidzbarka na Łynie,ogólnie martwa woda,niewiem czy taki dzień,czy jeszcze śpią kleniojazie... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Byłem wczoraj pierwszy raz w tym roku ,okolice Lidzbarka na Łynie,ogólnie martwa woda,niewiem czy taki dzień,czy jeszcze śpią kleniojazie... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalka okonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 a okonie ?Okoń też marnie,szybciej drobny szczupak się zaczepi... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ja się tak zbieram ... chyba ruszę zaraz na podmiejskie bagno na rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Te bagno to chodzi o rozlewisko w lasku koło elektrowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nie zbyt reprezentatywnie by było ... this is swamp ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) No to mnie tam nie było na pewno☺2 tygodnie temu przyglądałem się nurtowi z mostu Św.Jakuba ale nic się nie pokazało.Nawet jak wrzuciłem okrucha z McDonald'sa???? Edytowane 12 Marca 2016 przez wichu79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 A łowiłeś w okolicach tego mostu i starówki ? Jak tam ? Moje bagno, na którym kiedyś łapałem okonie ma teraz ok 1,5 m w najgłębszym miejscu. Coś się więc skończyło, raczej już tam nie pójdę. Byłem też na Tracku, nie było mnie tam z 15 lat. Kiedyś łowiłem tam z łodzi, dziś poszedłem z brzegu. Nie da rady .... 20m od brzegu jest 1m wody, ja na takiej wodzie nie potrafię łowić i nie przypuszczam żeby tam coś się w tą piździawicę kręciło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Nie łowiłem.Zawsze mnie interesowało że jak ktoś łowił koło zamku na przepławce to zaraz pojawiała się straż.Mieszkałem na Leśnej więc odwiedzałem tylko to co pod nosem czyli Długie no i Łynę do elektrowni.No i raz obszedłem kawałek Wadąga do ujścia. Edytowane 12 Marca 2016 przez wichu79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Bo łowili może bez zezwol. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nie wiem.Ktoś mi kiedyś mówił że w tym miejscu było tarlisko i niby byl zakaz połowu.Ale nie mam pojęcia.No i pamiętam jak już ktoś we wcześniejszym wątku wspomniał,tę lodówkę pod mostem na Gietkowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Taka tam presja, 400m wody i milion wędkarzy Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Taka tam presja, 400m wody i milion wędkarzy ale_kanal.jpggdzie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 tu53.847565, 20.404694 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Braunswalde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 ... może to jakiś festyn (?) - miejsce dość urokliwe i ogólnie znane... ognisko jest gdzie rozpalić... i przed deszczem się schować... miałem ochotę wpaść tam na rekonesans, ale już mi przeszło... ciekawe z czym tak walczą - podejrzewam, że to gruntowcy za płocią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Po chwili policja wyprosiła paru jegomości z podestu do wodowania kajaków. Moim zdaniem słusznie, ogólnie robią syf, porozrzucana zanęta,kukurydza, puszki, opakowania itd. Gruntowcy ze spławikowcami walczą z płocią i kleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Tak to jest jak się wieść gminna rozniesie że ryby biorą. Taki tłum jest tam od stycznia, zaraz tarło płoci ... to będzie rzeź.Pewnie wszyscy ci co w Barcikowie łowili tu przyjeżdżają. Czasem tam zaglądam z UL na wiosnę, jak jest gdzie kij wsadzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Szykuje się ktoś już powoli na Bolkii ? Po majówce, jeśli ktoś będzie chętny, można wyskoczyć pobiegać nad Długim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jak mi przyjdzie górna część Prime Rockera to się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlek Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Łowi ktoś, coś Bolek się pokazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Na Długim coś tam żeruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlek Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Żerują i chlapią bolki, ludzie przechodzący obok krzyczą sumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Cześć Koledzy i Koleżanki z Olsztyna i okolic. Mi się dziś udało na Salmo Tiny dopaść takiego jazia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi