januszz Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Szczupak się ruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 To powodzenia bartuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 W nadchodzący łikent pstronk się ruszy, gdyż iż idę na ryby. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ty Sławomir przestań te tęczaki w burdelu u Josifa męczyć... i kropek im przed zdjęciem nie maluj jak ostatnim razem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Jak uczynił tak zrobił Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 OOO Sławek znajoma woda, tyle charakterystycznych punktów hehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Z takim sprzeciorem jak podejde pod te wode to wszystkie rybska moje beda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEX Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Koledzy jak u Was ze szczupłym? Ja przez 8 dni tylko 5 wymiarowych do 60cm i około 40 bez wymiaru na wodach Bartołt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Właśnie dostałem telefon od kolegi, który robił sobie rowerowa przejażdżkę wokół jeziora Długiego. Przy nim gość wytarmosil szczupaka 95cm! I co? I qrwa w łeb i dzida do domu. " jedna ryba wystarczy, hehe". Wszystkie ryby wypuszczam i wymiarów nie znam dlatego zapytam czy jest górny wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 W ndz. 13 sztuk we 2óch. Same w okolicy 50 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEX Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Od tygodnia pływam popołudniami w poszukiwaniu zębatego i brań sporo ale wszystko około 50cm więc wczoraj przerzuciłem się na okonia i o dziwo jest nieźle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Właśnie dostałem telefon od kolegi, który robił sobie rowerowa przejażdżkę wokół jeziora Długiego. Przy nim gość wytarmosil szczupaka 95cm! I co? I qrwa w łeb i dzida do domu. " jedna ryba wystarczy, hehe". Wszystkie ryby wypuszczam i wymiarów nie znam dlatego zapytam czy jest górny wymiar?Na Dlugim chyba obwod ryja ryby musi byc wiekszy od obwodu bicepsa lowiacego,czy jakos tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
free Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Dziś postanowiłem poeksplorować rzekę Wadąg w poszukiwaniu kleni. Przeszedłem odcinek od mostu na Dywity do ujścia rzeki do Łyny czyli do okolic elektrowni na Łynie. Niestety super efektów nie było, złowiłem jednego niedużego klenika oraz kilka okoni, było też kilka wyjść i uderzeń kleniowego drobiazgu. Z obserwacji widziałem więcej kleni w okolicach mostu na Dywity, niestety rzeka im bliżej ujścia do Łyny tym staje się wolniejsza, bardziej zarośnięta i zamulona. Następnym razem chcę przejś odcinek rzeki Wadąg między wsią Wadąg a wspomnianym wyżej mostem na Dywity, być może tam będzie lepiej.Mam pytanie do Was koledzy, czy ktoś z Was łowił z sukcesami klenie na Wadągu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Całą masę, po kilkanaście, kilkadziesiąt szt dziennie.Wszystko na odcinku od mostu przy skrzyżowaniu do skrzyżowania, czyli na 200 metrach brzegu. Niestety brały wszystkim, a już najlepiej grunciarzom na mielonkę.Ich los potem był pewnie podobny...Dziś na tym odcinku nie bardzo widać grunciarzy, kleni też jakby nie ma za bardzo... Tapatalknięte z komórki Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Dano^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grilse Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Spróbuj od mostu na Dywity w góré na szybkiej wodzie. Okolice glazu Diernowa tez byly dobre Zawsze tam lowilem ladne klenie latem, glównie na spinning i muché. Warto spróbowac po deszczu na malutka silikonowa zabke.Na Wadagu i Lynie klenie braly na to jak opetane, trafialy sié misie powyzej 50 cm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qban Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Witam, koledzy czy ktoś z Was próbował łapać na starorzeczu Łyny? Myślę o odcinku od elektrowni w Brąswałdzie aż do Barkwedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Też kiedyś o tym myślałem, zaszedłem od elektrowni same glony prawie zero wody. Nie wiem co dalej ale chyba to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 http://olsztyn.wyborcza.pl/olsztyn/7,48726,22362542,czarne-chmury-nad-mleczarskim-gigantem-z-lidzbarka-warminskiego.html#BoxLokOlsLink&a=182&c=109:undefined Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Poszukuje info na temat jezior Umląg i Kiermas czy warto tam zajrzeć? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Oba jeziora mają chyba za sobą swoje lata świetności. Oba urokliwe i jak będziesz miał szczęście to może coś złapiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEX Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja uważam że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Panowie a gdzie pojechać, żeby można było połowić z pontonu w grudniu i mieć szansę na spotkanie z rybą.Chodzi mi o wody w okolicach Olsztyna +50km będę jeden dzień służbowo i 7-15 będę miał czas aby zwodować ponton. Gospodarstwo bartoły odpada bo ze środka pływającego można tylko do końca listopada. Dobrze by było gdyby można było wykupić pozwolenie przez neta, przelewem, albo w miejscowym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Bartołty są dostępne z łodzi aż do lodu, przeczytaj regulamin na ich stronie. Zezwolenie możesz kupić http://jezioro.com.pl/zezwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi