fladra Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 GregorS dzięki wielkie, ale na ich stronie i w regulaminie na eokoń jest że z środków pływających do 30.XI masz może jeszcze jakieś typy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Witam, Panowie łowił ktoś z Was w tym okresie roku na jeziorze Pisz, koło Barczewa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotwic Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Panowie a gdzie pojechać, żeby można było połowić z pontonu w grudniu i mieć szansę na spotkanie z rybą.Chodzi mi o wody w okolicach Olsztyna +50km...Zbyt rzadko łowię wędką w tych okolicach, a teraz nie mam czasu sprawdzać kto dane wody użytkuje, ale czy nie prościej wybrać dowolne wody PZW Olsztyn, albo gospodarstw: Bartołty, Iława, Ostróda?Chyba, że szukasz łowisk w kierunku wschodnim, wtedy masz opisywany wielokrotnie Dadaj, lub GR Mrągowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 GregorS dzięki wielkie, ale na ich stronie i w regulaminie na eokoń jest że z środków pływających do 30.XI masz może jeszcze jakieś typy.Spoko, zobacz tu http://bartolty.pl/index.php?page=regulamin Przy braku pokrywy lodowej w grudniu dozwolone jest wędkowanie z łodzi z ważnym zezwoleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEX Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam, Panowie łowił ktoś z Was w tym okresie roku na jeziorze Pisz, koło Barczewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEX Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Tak pływam co dwa trzy dni polecam zanim dzierżawca zacznie odławiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Z ogromną przyjemnością informujemy, ze przy kole PZW nr 51 Olsztyn - Miasto powstał Klub Wędkarstwa spinningowego - WARMIA. Klub zrzesza doświadczonych zawodników jak również pasjonatów tej dyscypliny. Głównymi założeniami klubu jest organizacja zawodów spinningowych oraz wymiana doświadczeń w zakresie spinningu. Więcej informacji na FB u Andrzeja Tomczuka lub tutaj u mnie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Najbliższy wtorek. 27.03.2018 r. SIEDZIBA PZW w Olsztynie ul. Bałtycka 2 - ZEBRANIE NOWEGO KLUBU "WARMIA" !!! Zapraszam wszystkich chętnych i zainteresowanych wstąpieniem w nasze szeregi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Lepiej napisz, czy lód już wszędzie zszedł :-) PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Wczoraj na Wulpińskim jeszcze łowili okonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Lód jak beton z warstwą 20cm i faktycznie coś skubie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEX Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Jak u Was z sandaczem w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Panowie, jakieś ciekawe jezioro między Olsztynem a Olsztynkiem na weekendowy wypad z nadzieją że szczupłe juz ruszyły na żer przed zimą ?Byłem zdecydowany na Wulpińskie ale w też mam pamięci słabe lata nad tym jeziorem więc zacząłem się zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Jadę tam w sobotę powalczyć o ile nie będzie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 I jak tam? Udało się coś połapać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Wczoraj i dziś na Krzywym szczupaki gryzą, niestety dopiero jak zrobi się ciemno. W dzień stoją przy dnie i mają gdzieś przynęty. Aha, już wielu szarpie czy to z pomostu czy łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEX Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Nie wymiarowe szczupaki biorą coraz częściej gorzej z tymi większymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 I jak tam? Udało się coś połapać ?Zalałem pałe i nie pojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Dziś na Krzywym kilkanaście łodzi. U nas 14 sztuk na 3 osoby ale tylko dwa wymiary No i Countdown rządzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braseine Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Gdzie na sandacze w okolicy Olsztyna? Tak jak w temacie chętnie bym połowił mętnookie myślałem o wadagu ale to duża głęboka woda pływałem w poprzednim sezonie z echem za bardzo nic nie widać może ktoś ma jakieś wskazówki? Albo zna dobrze to jezioro? Posiadam niezbędny sprzęt do pływania i namierzenia ryb :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Gdzie na sandacze w okolicy Olsztyna? Tak jak w temacie chętnie bym połowił mętnookie myślałem o wadagu ale to duża głęboka woda pływałem w poprzednim sezonie z echem za bardzo nic nie widać może ktoś ma jakieś wskazówki? Albo zna dobrze to jezioro? Posiadam niezbędny sprzęt do pływania i namierzenia ryb :-)Ja mam wskazówki - pływaj więcej, niezbędny sprzęt masz przecież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Gdzie na sandacze w okolicy Olsztyna? Tak jak w temacie chętnie bym połowił mętnookie myślałem o wadagu ale to duża głęboka woda pływałem w poprzednim sezonie z echem za bardzo nic nie widać może ktoś ma jakieś wskazówki? Albo zna dobrze to jezioro? Posiadam niezbędny sprzęt do pływania i namierzenia ryb :-)Blanki, Klebarskie, Łyna, Bukwałd. Tam też możesz szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Zrozumiałem,że kolega szuka wskazówek odnośnie Wadągu... PS. Jak już dostaniesz jakieś wskazówki to pochwal się, też chętnie połowię mętnookie ) Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zrozumiałem,że kolega szuka wskazówek odnośnie Wadągu... PS. Jak już dostaniesz jakieś wskazówki to pochwal się, też chętnie połowię mętnookie ) Tez chentnie pojade, bo w tym roku Szewcja na pewno nie wyjdzie. Może być na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zrozumiałem,że kolega szuka wskazówek odnośnie Wadągu...Ja zrozumiałem, że chodzi o wody w okolicach Olsztyna i nie tylko Wadąg. Wadąg łatwy nie jest, jest kilka stałych met ale trzeba trafić. Przynęty klasyczne, bez udziwnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi