guciolucky Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Na Kośnie są ryby zaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Mi się wydaje Przemek, że Sławek nie widział wydeptanej trawy tylko łuski na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 @hasior to fatso crank 10 Kamil ma te oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Na Długim bolki to biorą nawet na poziomki uzbrojone w kotwice dobrze Sławku że Włosi z ul. skłodowskiej nie widzieli bozaczęły by się biesiady nad jeziorem - całe rodziny i 40 wędek.Ach Ci Włosi, oni to wszystko oskubią.A bolesław pikny gratulacje Pzdr.ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Mozna powiedzieć że kośno jest wyłączone z połowów wędkarskich. to tak w skrucie bo jakieś pojedyńcze zezwolenia tam są. piekne okonie szczupaki i sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Dzwoniłem dziś do Kampanii Mazurskiej Pasym i pozwolenie na ten rok kosztuje 600pln, które można nabyć od ręki w siedzibie w Pasymiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Przyznam, że również byłbym zainteresowany Kośnem, czy ktoś łowił z powodzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Skoro tak dobrze idzie , to jeszcze o Leleskie zapytam. Jak tam z kolei polowy. Znajomi pletwonurkowie widzieli niebanalne szczupaki, ale moze fartala mieli akurat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 co do Kośna to nie byłbym takim optymistą jak koledzy Kompania Mazurska stoi chyba najgorzej z lokalnych gosp. rybackich, łowią co się da i jak się da, jeszcze 10 lat temu jezioro było calkiem rybne lecz w chwili obecnej nie odbiega niczym od mazurskiego schematu. Obydwaj wypowiadający się koledzy znają naszego wspólnego znajomego - churchila - byłego ichtiologa w kompanii i jezeli dalej twierdzą że ta woda jest super rybna to niech zasięgną języka u źródła. ja łowiłem tam dość często ale od kilku lat obserwuję sukcesywne zmniejszenie pogłowia okonia (palczaków jest sporo ale trudno o ładne garbusy), a o sandałach można zapomnieć, może niszę po sandaczu zastąpi szczupak ale póki co na okazy bym nie liczył. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalcik Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jeszcze tylko ponowię pytanie - czy jest ktoś chętny na małą rozgrzewkę u Józka (Sukiel)w tę sobotę? Akurat się przetrenuje przed przyszłą niedzielą... Szczegóły prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Czy ktoś z was był dziś na Długim w godź 14-16 spinningista w beżowym kapeluszu brodzący-może od nas z j.pl?.ja na Długim na ZERO dziś ale bolki ganiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Czy ktoś z was był dziś na Długim w godź 14-16 spinningista w beżowym kapeluszu brodzący-może od nas z j.pl?... trzeba było człowieka zagadnąć... może by się przyznał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Czy ktoś z was był dziś na Długim w godź 14-16 spinningista w beżowym kapeluszu brodzący-może od nas z j.pl?.ja na Długim na ZERO dziś ale bolki ganiają. Człowiek ok. pięćdziesiątki? P. Marek, stały i nie ugięty spinner z długiego:) Bardzo przyjemy człowiek aczkolwiek nie z j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 No coś około tego Sławku,czesał ostro wodę.Ja sam nie byłem miałem nie wędkarskiego towarzysza to nie zagadywałem,bo i czas na machanie miałem ograniczony.ogólnie dosyć często jestem na Długim ale spinningistów tam nie wielu,głównie rowerzyści z wiaderkiem,bat płotki i ćwiara z tymbarkiem na popych <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 hehehe mieszka w moim bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan_olsztyn Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Nie ma chyba drugiej takiej osoby jak Pan Marek, która by tak znała Długie Miałem przyjemność powędkować z nim kilka razy- zawsze pokaże gdzie i z czym wejść do wody, żeby coś złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Widzę, że koledzy dosyć często na rybki pomykają. A jakieś spotkanko w szerszym gronie jest planowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Cześć @zamki, spotkanie jest zaplanowane na 2 października na jeziorze Sukiel. Cofnij się na 6 stronę w tym wątku tam jest wszystko opisane. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Byłem wczoraj na rozpoznaniu Sukiela ale tylko 2h.Ryby się chlapią bolek gania, tęczaki wyskakują na pół metra.szczupak jakiś sie uwiesił.Sympatyczny Pan z brodą powiedzał że w niedziele będą tu łapać Ci z internetu Ów pan czyści łodki ,szykujcie się na łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Wszystko się zgadza Ci z internetu będą łowić, szczegóły na niedzielę ustalone, do dyspozycji mamy łódki, wiatę jakby coś wiało drewno na ognisko będzie przygotowane tak więc przybywajmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Jak nic mi planów nie zmieni to wpadnę. Szkoda tylko, że po południu mam zajęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja już ostrze kotwiczki, i chłodzę przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ja też będę i niech bolenie już drżą Byłem ich szukać na Narwi w Łomży ale było po burzy i schowały się gdzieś w czarną d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalcik Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Byłem ze 3 godzinki na Sukiel lake w czwartek, trochę lepiej niż ostatnio - były dwa spady jeden na sliderka drugi na buster jerka; także mam nadzieję że ryba w niedzielę Wam dopisze Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 No i po małym spotkanku bezrybnym (no chyba, że Hasiora 30 cm szczupaczek się liczy). Musiałem uciec wcześniej więc może jeszcze coś się zdarzyło .Dzięki za spotkanie i czekam na zdjęcia - zwłaszcza c&r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi