rd1_68 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Czy ktoś może pomóc w temacie jak się pozbyć tego z komputera .Od 3 dni mi szaleje.Mam antywirus McAffe - wersja płatna i nic nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Prosze bardzo, sprobuj tego: https://www.malwarebytes.org/ Najlepiej zainstaluj, odpal kompa w safe mode i scan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jak się skończy subskrypcja zmień antywirusa.A teraz jak Del Toro radzi. lub ComboFix - np. stąd. Odpal go w trybie awaryjnym z wierszem poleceń. O ile wiesz o czym mowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Spróbuj tego http://www.dobreprogramy.pl/ComboFix,Program,Windows,15526.htmledyta.Piotr był szybszy Edytowane 27 Stycznia 2015 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Pobierajcie Combofixa tylko i wyłącznie z http://bleepingcomputer.com, dobrze radzę Już spotykałem na znanych repozytoriach plików "dłubnięte" wersje tego zacnego programu, nie polecam na takową trafić;-) Combofix potrafi dosyć "głęboko" zajrzeć do systemu, a taki stuningowany może nam osadzić w nim niezłe gówienko i będzie klops:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Z tym Combofixem póki co się wstrzymaj.. Ja bym go dał jako ostatnia deska ratunku (czasami potrafi nieźle namieszać , zazwyczaj jest ok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 A jak się pozbyć wirusika, który jakimś cudem zainstalował się w obrazie płyty na dysku wirtualnym?Mam avasta, który ostrzega mnie co jakiś czas, że jakieś coś tam zablokował i wrzucił to do kwarantanny, nie ma powodu do obaw. No ale im więcej tego jest, tym wolniej chodzi komputer. Puszczam skan i wyszukuje kilkanaście zarażonych plików, przenosi je do kwarantanny. Usuwam to gówno i komp jest czysty. A potem od nowa. Sporo czasu mi zajęło, żeby się domyślić, że matka wszystkich wirusów jest na dysku wirtualnym, bo niby jak?Jak puszczam skan obrazu tej płyty, od razu go znajduje, ale pisze, że usunąć nie może. Zaznaczam, że ten obraz mam na komputerze od wielu wielu lat, a dopiero parę miesięcy temu pojawił się problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) autocenzura Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Spróbuj AdwCleaner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zainstalowałem i przeskanowałem to co radził Del Toro i kicha - kurka wodna .Przez 10 minut był spokój a teraz od nowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Co znaczy po zainstalowaniu odpalenie Combo Fix w trybie awaryjnym z wierszem poleceń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi