mirkus Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam szystkich kolegów wędkarzy którzy lubią zimą poruszać się na nartach biegowych.Choć warunki śniegowe są takie sobie , to wielu już prztarło szlaki. A tu kilka fote z Gór Sowich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Obiecuję sobie, że kiedyś ( na dzień, dwa) odstawię zjazdówki i zobaczę jak to jest na biegówkach.Myślę, że będzie mi się podobało ale jakoś od kilku lat się nie składa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Obiecuję sobie, że kiedyś ( na dzień, dwa) odstawię zjazdówki i zobaczę jak to jest na biegówkach.Myślę, że będzie mi się podobało ale jakoś od kilku lat się nie składa.skoro używasz zwrotu ,,będzie" a nie ,,by" to znak że jest jeszcze nadzieja! ale musisz się spieszyć bo zima coraz krótsza, jeszcze parę latek i będzie 6 miesięcy jesieni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ajajaj a na Mazowszu wciąż bez śniegu. Zazdraszczam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Też dziś byłem z Żoną! było fajnie. Wreszcie się udało:) Zeszłej zimy nie było warunków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jeżdże na nartach zjazdowych ok.40 lat . Na nabliższy wyciąg mam około 15min. jazdy samochodem i jak sięgnę pamięcią wstecz narciarze na biegówkach wzbudzali moją litość. Powiem więcej kłaki mi się wszędzię prostowały na myśl takiej aktywności. Aż do momentu kiedy znajomi mnie tak namawiali ,tak truli że dla świętego spokoju obiecałem że spróbuję . Powiem tak ,po pierwszych 100m niepamiętam ile razy włożyłem się na śniegu i gdyby nie inni narciarze którzy pojawili się na trasie to pewnie bym to pierdyknoł i tyle. Przetrwałem ten początek a potem było coraz lepiej a kiedy wracałem na parking zastanawiałem czy nie zrobić jeszcze jednej rundki :-)Jest to inna para kaloszy niż narciarstwo zjazdowe ale bardzo przyjemna para kaloszy.Biegówki nie zmieniły jednak mojego stosunku do zjazdówek to w dalszym ciągu jest dla mnie ANDRENALINA . Na koniec jeszcze jakieś fotki Gór SowichPozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dzisiaj było super.Trasa przełęcz jugowska-kozie siodło-schronisko sowa- przełecz jugowska.Droga powrotna po ciemku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Wy tam macie przynajmniej warunki. Moje nartki niestety od dwóch sezonów kurzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Rarunki nawet w gorach nie są wcale za dobre powiem że nawet złe prznajniej w Sowich . Nie wiem jak się ma sytuacja w Zieleńcu bo to już trochę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Obiecuję sobie, że kiedyś ( na dzień, dwa) odstawię zjazdówki i zobaczę jak to jest na biegówkach.Myślę, że będzie mi się podobało ale jakoś od kilku lat się nie składa.Mam to samo, tyle ze zamiast nart lubie schodzic nisko na krawedzi twarda decha carvingowa( chyba pozostalo po sportowym motocyklu). Ale jeszcze przyjdzie taki dzien....dosiade biegowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi