Skocz do zawartości

Uchorobal

kokosz77

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie wielu z nas ma takiego uchorobala

ciągle ciągle te melodie gram
gdy słysze ją to dobry humor mam
coś mnie ciągnie do lansu
gdy usłyszę lans 
to nie mogę wyjść z transu
le

Jakiś utwor wpadnie  nam do ucha i ciągle go nucimy , niekonieczne z naszego ulubionego gatunku muzycznego czy czegoś co słuchamy na codzien .

Mi ostatnio po glowie lata ten utworek , co prawda to moje klimaty ,ale wpadaly w ucho i takie ktoych bym nie chcial nuci na glos w towarzystwie.

Jak macie takie uchorobale to zapodawajcie :D

• Like 1

Wydaje mi się, że dziewczyna powinna się pakować i jechać za granicę bo w Polsce każdyz nas, jej głos będzie kojarzył z tą reklamą i od razu przełączał stację radiową, nie ważne jaką piosenkę zaśpiewa. Jak to słyszę to mam ochotę ugryźć głośnik... niestety mam tak, że uchorobalami stają się piosenki, których szczerze nienawidzę :)

Edytowane przez Jack__Daniels

U mnie rozkłada się po połowie, faktycznie jednak, czasem jest tak, że wpadnie w ucho piosenka, którą się dosłownie katuję w myślach, a pozbyć z głowy nie mogę.

W tym roku był to poniższy kawałek. 

Strasznie męczący i trzymał mnie długo, bo puszczali go wszędzie i złośliwie mi go resetowali. :lol:

Ostatecznie pocieszałem się tylko tym, że nie Agnieszka Chylińska. ;)

• Like 1

A mi siedzi to:

https://www.youtube.com/watch?v=xkEpF_0vCoU

I jeszcze był taki program "tydzień na działce " czy jakoś tak.

Melodię pamiętam , ale  tytułu nie.

Nie mogę jej znaleźć.

Zawsze się z tym programem męczyłem bo puszczali przed telerankiem i trzeba było czekać jak się za wcześnie wstało. :lol:

Edytowane przez makamba
  • Like 1

Swego czasu jeszcze ten kawałek łaził za mną. ;)

Graty, prawdziwa wiara w swój kunszt muzyczny przejawia się pozwalaniem sobie na słuchanie shit'u dla zabawy bez kompleksów  ;)

W związku z tym pośrednio...

(oczywiście ze względu na przeróbkę, bo o tykanie oryginału nie jeden morski łowca by mnie za burtę chętnie spuścił ;) )

https://www.youtube.com/watch?v=Jb8iGJdYWzo

Edytowane przez Tomek88