Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 I zdies sobaka zaryta ..Awangarda lekko nigdy nie miała i mieć pewnie nie będzie . Ultralekko - tym bardziej . Samotność , niezrozumienie bliskich , wyrzeczenia . Sześćset jednak drogę prostuje .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 @gugciowejdz sobie na http://moveyourbait.de i zobacz co jak to w BRD wyglada ... kasta to kasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Teraz Tomku to juz przesadzasz troche to ze mnie nie stac na jakies japonskie wynalazki nie znaczy ze jakis nie ogarniety jestem. Fakt faktem o castingu pojecia nie mam ale skorzystalem z rady Jerzego i poczytalem katalog Multikow i mniej wiecej wiem czego szukac Nie uwazam sie za jakiegos super wedkarza zebym musial sprzetem z najwyzszej polki lapac zwlaszcza ze mam rodzine i inne potrzeby. W srodowisku mysliwskim jest fajne powiedzenie bron Krupa a strzelec dupa. Potrafilem lepsze ryby lapac na ruskie kijki i mlynki delfina jak kozacy ze sprzetem zagranicy wiec nadal jestem zdania ze srednia polka bedzie dla mnie odpowiednia. Do tego nie same wedki i kolowrotki lapia a wedkarz i pare innych rzeczy dlatego dziekuje CI za twoje rady ale jak juz wczesniej pisalem sa nie na moja kieszen a komppromis znajdzie sie zawsze zdrGugcio a Ja się zapytam z innej beczki.A po jaką cholerę Ty chcesz rzucać jakimiś paprochami 2g???Skompletuj sobie zestaw L od 5g żeby leciało komfortowo to już CU 101D za 5-6stówek starczy i kijaszek do tego w przedziale 5-18g powiedzmy może być do wobków i obrotek z batsona RX6 do gum o większym module min.2.70m na dużą rzekę i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ale prawisz, a po Ci 5-18, weź 20-120.Jak chce UL to dlaczego nie, wszystko dla ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Bezel czytaj wszystkie posty w temacie,a nie ostatni i wyskoczysz.A tak nawiasem to jak ze szpulką?Po za tym Gugcio chce łowić na dużej rzece na której Moim zdaniem wszelkie biedronki,pszczółki i inne fiubżdziułki się nie sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Szpulki już lecą, wczoraj opuściłi Tokyo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Szpulki już lecą, wczoraj opuściłi Tokyo.No to się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Teraz Tomku to juz przesadzasz troche to ze mnie nie stac na jakies japonskie wynalazki nie znaczy ze jakis nie ogarniety jestem. Fakt faktem o castingu pojecia nie mam ale skorzystalem z rady Jerzego i poczytalem katalog Multikow i mniej wiecej wiem czego szukac Nie uwazam sie za jakiegos super wedkarza zebym musial sprzetem z najwyzszej polki lapac zwlaszcza ze mam rodzine i inne potrzeby. W srodowisku mysliwskim jest fajne powiedzenie bron Krupa a strzelec dupa. Potrafilem lepsze ryby lapac na ruskie kijki i mlynki delfina jak kozacy ze sprzetem zagranicy wiec nadal jestem zdania ze srednia polka bedzie dla mnie odpowiednia. Do tego nie same wedki i kolowrotki lapia a wedkarz i pare innych rzeczy dlatego dziekuje CI za twoje rady ale jak juz wczesniej pisalem sa nie na moja kieszen a komppromis znajdzie sie zawsze zdr Witam, Zawsze mozesz kupic jakies stare ABU 2500c za pare euro i do tego szpulke availa za 100 dolcow. Przesmarowac wszystko i po klopocie- a jeszcze przestawic sie na prawa reke A jak dalej jigi 1 gram nie beda chcialy latac jak niektorym to wiertarka i 100 dziur w szpulce :D Pozdrawiam, Bujo P.S. Z 2500c tak zrobilem, no moze doszly jeszcze inne rzeczy. Od ilu gram da sie lowic nie powiem ci bo moja weda jest za mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Z pomoca kolegi APTEKARZA znalazlem rozwiazanie. Kijek z pracowni na jednym z tych 2 blankow CD Composite BLRBR2108L 2,75 3-14 4-10LB albo Talon Explorer BLRBR2108L 4-14 6-10LB i do tego mlynek jak narazie sklaniam sie ku shimano Curado 101d lub cos po Tunigu jak sie trafi. Co z tego wyjdzie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 I wyszla lipa bo auto sie rozkraczylo i kijek z pracowni szlak trafil, ale i tak wytrzymac nie moglem i kupilem Berkley Pulse 1,9m CW 5-20gr + Shimano Chronarch 51MG i jak narazie musi to mi wystarczyc Wink zdr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi