moro Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam wszystkich, ja również chce podzielić się z Wami moimi woblerami, chętnie wysłucham od Was rad oraz uwag : ) Koniki polne Chrząszcze 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jak to mówi moja latorośl " wejście z buta " pasikoniki kapitalne , ciekawe jak się w wodzie zachowują , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Fajowe Konie! Jak są przyklejone nóżki? Jeśli tak jak widzę - gumka przyklejona na końcu nogi to poodpadają Ci przy braniach. Gumowe odnóża najlepiej wklejać w dziurkę a i wtedy ryby potrafią urwać przy braniu. PS. Wypada się przedstawić w Przywitalni Ooo - @wedkarzyk1 mnie ubiegł Edytowane 28 Stycznia 2015 przez peekol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Świetne robactwo, od razu widać kto oglądał bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz955 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Kapitalne koniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Bardzo ładne. Koniki chyba nie są strugane a wyjęte z formy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Koniki mistrzowskie wykonanie i reszta też, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Koniki rządzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 na (wy)Pasi(e)Koniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 To nie są woblery początkującego. Powtarzalność wzorów, krągłość drucianych oczek - od jak dawna tworzysz woblery? Z jakiego materiału? Jakiej wielkości?Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Fajne żuczki, a tymi konikami to nieźle pozamiatałeś. Nie mogę doczekać się kolejnych insektów. Co to za materiał, którym zastąpiłeś te czułka? Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 No w końcu ktoś trafił kolorami w gust moich ryb (mój też), piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam. Mam okazje mieć takiego konika . Nóżki na pewno nie poodpadają ,są wklejone w otworki. Koniki są strugane z balsy. Sorki Michał że za Ciebie odpowiadam . Pozdrów łysego z Bierunia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 No to git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Peekol zaraz sie i tam przedstawię a jak narazie witam Was wszystkich nazywam sie Michał Lejawa i na wstępie chciałbym powiedziec ze jestem miłe zaskoczony Waszymi komentarzami ;D!Na szybko przed praca dodałem kilka zdjeć, wiecej nie mogłem poniewaz czasu mi brakło. Jutro dodam cała resztę i na bierząco bede dodawał zdjęcia z nowościami, co do pracy konika jest wyraźna i schodzi pod wodę, wkrótce dodam tez filmy z praca .Sam konik jest wykonany z balsy z 3 elementów, resztę woblerow tez robię z balsy. Ja raczej jestem zwolennikiem małych woblerow od 1,5cm ale zdarza sie ze wystrugam 14cm woblera, dwa lata w tym juz siedze. Co do nóżek sa przyklejone kropelka od gory i naprawdę niezle trzymają, kiedys wkładałem do środka ale przy tej wersji materiał jest zbyt cienki i kończyło to sie rozerwaniem balsy a czułki to nic innego jak włosy od świnki elastyczne, cienkie, mały opór stawiają w wodzie dla mnie idealne no i jeszcze czarny kolor. Jaki ten swiat mały, napewno pozdrowię lysy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 bardzo fajne robactwo dobry watek zapowiada sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Czemu jesteś zaskoczony? Woby fajne to i komentarze pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zajefajne wobki ! Szczególnie koniki są konkret! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 niezłe koniki dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dzięki wszystkim, widzę ze koniki zrobiły swoje . A to reszta mojego robactwa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Woblery mini, bardzo łowne nawet w tedy kiedy ryby nie żerują. Już przy wolnym prowadzeniu zaczynają śmiało pracować. Minus jest taki, że są małe a co za ty idzie daleko nie można nimi rzucić ale ja mam na to swoje sposoby skradanie się plus pełna szpula a a nawet lekko przepełniona no i żyłka max 14mm.Długość woblerków ok 1,5cm.Ostatnio zrobiłem takie same tylko, że są pływające i trochę większe ok 2cm, wady wyeliminowane przez spuszczanie z nurtem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Piękne robactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Ale mikrusy Przepiękne są ! Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Filip14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 No w koncu pokazałeś robactwo, mówiłem ze się wszystkim spodobają. trzymaj tak dalej,koniki mistrzostwo są,zresztą już to mówiłem jak się pierwszy raz spotkalismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi