moro Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Kila nowych modeli, które ostatnio zrobiłem w moim warsztacie Głównie pod jazie i klenie. A to jedne z kilku moich pierwszych woblerów jakie wystrugałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak do tej pory cały czas jade z drzewem, teraz to jest tylko balsa ale zamierzam zacząć przygodę z pianka.Na razie zbieram przydatne informacje, żeby ograniczyć błędy do minimum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Te banany wyglądają ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 maluchy swietne . jak wagowo? maja ciut obciazenia chociaz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 maluchy swietne . jak wagowo? maja ciut obciazenia chociaz:)Chodzi ci o te maluchy w których drut wychodzi w sterze czy te całkiem powyżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Chodzi ci o te maluchy w których drut wychodzi w sterze czy te całkiem powyżej ? w sumie to z ciekawoscia się dowiem o obydwu maluchach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Maluchy w których wychodzi drut w sterze waga + - 1,1gr przy kotwiczce 12 a te całkiem powyżej ok 0,8gr. Przy takich woblerkach stosuje żyłkę 14 i używam ich tylko wtedy kiedy inne woblery zawiodły.Zapomniałbym o jeszcze jednym ważnym szczególe ja czesto od ryby jestem kilka metrów wtedy nie mam problemu z dorzuceniem przynęta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Widze ,że przy co poniektórych siatka sie przydała Michał idziesz w dobrym kierunku, oby tak dalej i czekamy na zdjecia rybsonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Przydała sie przydała zdjęcia napewno bedą ale dopiero gdy sie sezon zacznie Edytowane 11 Lutego 2015 przez moro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Ostatnio spędziłem dużo czasu na oklejaniu woblerów tkaniną. Jeszcze nie są w 100% gotowe dlatego nie dodałem zdjęcia, czekam na oczy 3d i stery ale w miedzy czasie pewien znajomy zapytał się mnie czy zrobiłbym woblerki 3cm i 3,5cm imitacja uklei.Podjąłem się tego zadania i efekt wyszedł super a praca bardzo wyraźna typu V i wyczuwalna na kiju plus lusterkowanie na boki Przy okazji jeszcze kilka innych modeli zrobiłem które widzicie na zdjęciu ale co do uklejek muszę takich zrobić więcej do swojego pudełka Edytowane 1 Marca 2015 przez moro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi