rundub Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Może ktoś rozbierał i wie jak zdjąć nakrętkę hamulca?aspire.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nakretka jest skrecona z tym złotym ringiem musisz go czyms przytrzymac i dopiero odkrecic pokretlo, jak w każdym innym drag shimaniaku z tych lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rundub Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 OK Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 A wygląda to mniej więcej tak... Tak jak to Łukasz doradził, trzeba złapać za ten pierścionek i odkręcać pokrętło hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 A wygląda to mniej więcej tak... hamulec.jpg Tak jak to Łukasz doradził, trzeba złapać za ten pierścionek i odkręcać pokrętło hamulca.Arek jak zawsze w fotencje pomocnicze wyposażony pełna kulturka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Łukaszu, fotki, to ,,plagiat" zerżnięte z wuja google... Wyznaje zasadę, że jak można, to trzeba pomóc.Niemniej dzięki za miłe słowo - vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rundub Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dzięki za pomoc a tak na marginesie wole stare rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Te nowe jest po części napewno odstraszaczem dla domowych majsterkowiczów a z zalet zdecydowanie mniej łapie syf i wodę przez co precyzja i moc hamulca dużo dłużej pozostaje bez zmian, no i w miarę ładnie ten złoty pierścionek wygląda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Te nowe jest po części napewno odstraszaczem dla domowych majsterkowiczów a z zalet zdecydowanie mniej łapie syf i wodę przez co precyzja i moc hamulca dużo dłużej pozostaje bez zmian, no i w miarę ładnie ten złoty pierścionek wygląda pozdrawiamJak dla mnie to właśnie nie za dobrze to wygląda te stare shimańce z hamulcem walki miały coś w sobie. Pięknie się prezentował zwłaszcza stradic x gtm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Kiedyś rozkręcałem shimano z dragiem to był taki specjalny kluczyk z dwoma bolcami do blokowania pokrętła No i trzeba pamiętać że gwint jest "lewy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jak dla mnie to właśnie nie za dobrze to wygląda te stare shimańce z hamulcem walki miały coś w sobie. Pięknie się prezentował zwłaszcza stradic x gtm Tak, ładnie to wygląda i spełnia swoje zadanie, ale wg mnie za duża jest dziura między wajchą a korpusem.Przez mój błąd zrobiłem sobie kiedyś Super X w wersji Match... W tych nowszych konstrukcjach już wsadzenie czegokolwiek między te części jest niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rundub Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Może ktoś ma sposób jak przytrzymać ten złoty pierścionek ? Edytowane 23 Lutego 2015 przez rundub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rundub Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Już sobie poradziłem domowym sposobem bez specjalnych kluczy itp. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Już sobie poradziłem domowym sposobem bez specjalnych kluczy itp. Dzięki za pomocMoże napiszesz jak i ktoś kiedyś skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Może napiszesz jak i ktoś kiedyś skorzystate grube twarde gumki recepturki wystarczają. Owijasz , skrecasz i ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rundub Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dokładnie gumka lub oring gumowy i ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Tak, ładnie to wygląda i spełnia swoje zadanie, ale wg mnie za duża jest dziura między wajchą a korpusem.Przez mój błąd zrobiłem sobie kiedyś Super X w wersji Match... mms_img-1304055473.jpg W tych nowszych konstrukcjach już wsadzenie czegokolwiek między te części jest niemożliwe.Nie pamietam czy od Biomastera 95 XTL 3000 ta wajcha pasuje do Super X,ale jak tak i nie przeszkadza Ci Biały kolor to możemy tą wersję Match anulowć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 ,,Mechanicznie" to te same wajchy, wizualnie- dzień a noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi