Tomas81 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jak wam się nie pali, to niedługo będę miał na metry nową plecionkę ośmiostopniową, ale najcieńsza w rozmiarze 0,08mm, 4lb test, kolor zielony. Cena będzie atrakcyjna jak na linki tej klasy. Made in US, ze Spectry a nie butelek, jako utrwalacz koloru i ochrona przed UV - DuPond Teflon. Planowany cena przy tej grubości to 0,75 PLN za metr, przy większym zamówieniu (co najmniej 250m) 0,65 PLN za metr. Jakby ktoś chciał próbkę, to mogę podesłać za około 3 tygodnie.Zatem piszę się na takową próbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Widziałem u kolegi rozmiar 0.053, wytrzymałość 1.3kg/3lb w nawoju 125m w kolorze orange fluo. Naprawdę warta uwagi, gładziutka, mięciutko,fajny splot - szkoda tylko że brak białego koloru. Cena coś ok. 180zł za najcieńszą szpulkę.Cena jeszcze do przełknięcia tylko pytanie: skąd Twój kolega ją ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zatem piszę się na takową próbkę OK, jak będzie jeszcze ktoś chętny, to proszę dopisać się w wątku. Jak tylko dojdzie to skontaktuję się i uzgodnię szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja poproszę kawałek na próbę ,tak ze 150 m jak przyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 @psulek a będziesz może miał z niej coś o wytrzymałości koło 6lb? Jakby co też chętnie obejrzę próbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Będę miał pełną rozmiarówkę od 4 do 65lb. Cena na najcieńsze jest niestety wyższa, paradoksalnie grube będą najtańsze - 50 i 65lb będzie po ~0,48 PLN za metr, oczywiście też rabat przy większym zamówieniu. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 @psulek na pewno nie będzie białej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Niestety nie. Tylko zilekona. Też nad tym boleję. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jak wam się nie pali, to niedługo będę miał na metry nową plecionkę ośmiostopniową, ale najcieńsza w rozmiarze 0,08mm, 4lb test, kolor zielony.(...) Ta linka o mocy ok. 30 lb to jaki będzie miała ten parametr, który w mm jest wyrażony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Grubość metkowa to z tego co pamiętam 0,28. Rzeczywista wszystkich plecionek o tym samym lb test jest zbliżona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dziękuję za odpowiedź .Będę chętny na jakieś 300 m takiej 30 lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 OK, jak będzie jeszcze ktoś chętny, to proszę dopisać się w wątku. Jak tylko dojdzie to skontaktuję się i uzgodnię szczegóły.To ja na próbkę bym się pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jak wam się nie pali, to niedługo będę miał na metry nową plecionkę ośmiostopniową (...) Cena będzie atrakcyjna jak na linki tej klasy. Made in US, ze Spectry a nie butelek, jako utrwalacz koloru i ochrona przed UV - DuPond Teflon. (...) Jakieś informacje czy już dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał73 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Osmiostopniowa czy Osmiosplotowa i jakiej firmy? Tez sie pisze na test.Jak wam się nie pali, to niedługo będę miał na metry nową plecionkę ośmiostopniową, ale najcieńsza w rozmiarze 0,08mm, 4lb test, kolor zielony. Cena będzie atrakcyjna jak na linki tej klasy. Made in US, ze Spectry a nie butelek, jako utrwalacz koloru i ochrona przed UV - DuPond Teflon. Planowany cena przy tej grubości to 0,75 PLN za metr, przy większym zamówieniu (co najmniej 250m) 0,65 PLN za metr. Jakby ktoś chciał próbkę, to mogę podesłać za około 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotse Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Panowie a czy ktorys z Was spotkal sie juz z ta nowoscia sufixa http://international.sufix.com/products/nanobraid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Żeby nie zaśmiecać wątku - info o próbkach tutaj: http://jerkbait.pl/topic/54316-o-darmowe-pr%C3%B3bki-plecionek-p-line-tcb-i-p-line-tcb8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Testuję właśnie takie coś. http://wildcreek.pl/pl/p/Team-Fujishi-BI.COLOR.H.VIS./1264Najcieńsza jest 0,14. i taką mam. Nie przegrubiona, stosuję do delikatnego opadu na 1,5 g główkach. Jest bardzo śliska i lata z niej dużo dalej niż na żyłce 0,12.Jestem więcej niż zadowolony. Za odcinek 200m zapłaciłem 20zł w sklepie stacjonarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Interesujący wydaje się ten produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthrawn76 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 ja chcę kupić nanofil berkleya do lekkiego spinningu - pstrągi. Jaki rozmiar polecicie? iść w kierunku 0.20 i mega wytrzymałości - gdzie kontakr z trocią czy szczupakiem może zakończyć się naszym zwycięstwem, czy lepiej rozmiar 0.12/014? proszę o cenne uwagi zależy mi na dalekich rzutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Czy już ktoś testował ten produkt? https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Japonska-plecionka-POWER-EYE-PeeWee-LimeGreen%2C-od-5lb-do-20lb%2C-150m/909 Postanowiłem poszukać zamiennika do VARIVASA Light Game 0,3pe bo mi się mocno strzępił, a nanofil zaskakiwał zrywaniem nie wiadomo kiedy.150 metrów starczy mi na dwa nawinięcia na kołowrotek bo więcej nie wchodzi.Zapytałem w u źródła i dostałem takie zdjęcie porównawcze. Niebieski Varivas a zielonkawy PeeWee Ktoś coś wie na temat tej plecionki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Na pstrągi nano.się zdecydowanie nie nadaje... StrzęPi.się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 mam tą linkę WFT Gliss. Ciensza od nanofila, mega cicha na przelotkach, gladsza niz nanofil, troche dalej leci niz nanofil, mocniejsza niz nanofil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał73 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 mam tą linkę WFT Gliss. Ciensza od nanofila, mega cicha na przelotkach, gladsza niz nanofil, troche dalej leci niz nanofil, mocniejsza niz nanofil.Gdzie ją mozna kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 ja kupiłem w sklep-wedkarski24.pl widzę ze zielonych juz nie mają, same różowe zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi