Skocz do zawartości

MISTRZOSTWA ŚWIATA PIŁKARZY RĘCZNYCH KATAR 2015

Greku35

Rekomendowane odpowiedzi

Racja , racja nasi dają czadu.Ogólnie nie przepadam za"szczypiorniakiem" ale emocje w dwóch ostatnich meczach były  ;)

To teraz Katar---myśle że sznanse na finał są spore,ale z drugiej strony pokonanie Niemców to nie przypadek

Edytowane przez martek

Sam nie ogladam. Z kumplami w knajpie moge. Jakos razniej i nerwy inne. Jak ide do kajpy to wygrywamy. Dzisiaj mialem isc do domu ale zostalem w knajpie (ku chwale ojczyzny) hehe. W piatek tez ide na piwo wiec jestesmy w finale. Nie pije na weekendach ale....

Kolego w wekend to se można najwiecej pozwolić(popić piwka)..... ;)

Edytowane przez martek

Najśmieszniejsze jednocześnie tragiczne jest to, że katar kupił sobie zawodników..  :D  to parodia.. :lol:

edytka:

Społeczeństwo Katarskie podobno jest najbogatsze na Świecie.. a oznacza to, że jak Szejkowie sypną złotem, to nikt z nimi nie wygra.. Nawet Niemcy i kto by pomyślał..  :D

Edytowane przez tibhar

Moim zdaniem złoto zarezerwowane dla Francji, myślę że o medale powalczymy to pewne :)

Z Katarem mamy duże szanse, pierwszy mecz z Niemcami nam nie wyszedł, później też bywało różnie i dramatycznie.

Trudne mecze budują drużyne , bardzo dobrze gramy teraz w obronie, gorzej z atakiem. Chłopaki nie raz pokazali, ze walczą do końca i grają z sercem, zarzucić im tego nie można. Jesteśmy bardziej doświadczonym zespołem niż Katar,

w tym upatruje sukces.

W piatek sie okaże, trzymajmy kciuki za Biało-Czerwonych :)

Najśmieszniejsze jednocześnie tragiczne jest to, że katar kupił sobie zawodników..  :D  to parodia.. :lol:

edytka:

Społeczeństwo Katarskie podobno jest najbogatsze na Świecie.. a oznacza to, że jak Szejkowie sypną złotem, to nikt z nimi nie wygra.. Nawet Niemcy i kto by pomyślał..  :D

Niemców mi nie szkoda za sposób awansu, powinna grać Australia.

Moim zdaniem złoto zarezerwowane dla Francji, myślę że o medale powalczymy to pewne :)

Z Katarem mamy duże szanse, pierwszy mecz z Niemcami nam nie wyszedł, później też bywało różnie i dramatycznie.

Trudne mecze budują drużyne , bardzo dobrze gramy teraz w obronie, gorzej z atakiem. Chłopaki nie raz pokazali, ze walczą do końca i grają z sercem, zarzucić im tego nie można. Jesteśmy bardziej doświadczonym zespołem niż Katar,

w tym upatruje sukces.

W piatek sie okaże, trzymajmy kciuki za Biało-Czerwonych :)

Ja ręczną oglądam od kilku ładnych latek bodajze od 2007 jak Polska zdobyła srebro MŚ, co trzeba przyznac to chorwacja dzisiaj słabiutko. Pare latek wczsniej mielismy mocniejszy sklad niz teraz z Tkaczykiem, oboma Lijewskimi,Tłuczyńskim,Siódmiakiem i reszta która gra do dziś a mimo to ogrywali nas regularnie. Takze Chorwatów dopada lekki kryzys. Co do Francji to chyba tez nie sa tak mocni jak dawniej poza tym  czeka ich bardzo ciezki mecz z Hiszpania. U nas o ile mielismy najciezsza grupe to porazka z Dania sprawila ze mielismy praktycznie tylko Chorwatów z samego  topu  na drodze do finału.

Jedno jest pewne, jak zagramy tak jak dzisiaj w obronie to Katar nam nie grozny. Nawet sedziowie im nie pomoga, a final z Francja/Hiszpania bedzie mega wyzwaniem ale jak pokonalismy Chorwatow to nadzieja na złoto jest całkiem realna.