Z Olsztyna Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem w trakcie budowy kija jak w tytule i chcialbym zasiegnac języka obnośnie kręciołaZnajomy namawia mnie do podwieszenia Revo STXJa obstaje przy Revo MGXtremeSą gadulce jeszcze o MGX i PremierTechnika - szybki opad wabikami w przedziale 20-25gNie chcialbym źle wyważyc/skomponowac całości( zakup zwijadełka netem) wiec każda sugestia mile widziana i z góry podziękował Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jedyny sluszny do tego kijka to steez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) nie ma to praktycznie żadnego znaczenia, kij ma być dobrze wyważony, potem różnica 15-30g na kołowrotku prawie nic nie zmieni Edytowane 29 Stycznia 2015 przez bazyloss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jedyny sluszny do tego kijka to steez Krecisz tym mlynkiem ltd sv u siebie i go polecasz,czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja kręcę Steezami podpiętymi pod tx-y,dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) oki ktory polecasz ?Przegladam wlasnie neta i chcialbym wybrac dosyc wczesnie ze wzglegu na dodatki kolorystyczne w kijaszku Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Revo LT jest pancerny...mimo że dedykowany do "lajta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nie bralem revo LT pod uwage, Najbardziej jestem skierowany ku abu jak wyzej MGXtremeA ze steez na lewa lapke ,nie moge nic sensownego znalesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Krzysiek mam steeza przy tx i również uważam że to jest jedyna słuszna droga, całość waży tyle co ninc i można machać cały boży dzień.Zresztą hehehehe steeza mam od Wiesia więc sam go zapytaj.Minencjusz tu się nie zgodzę, mam LT i uważam że faktycznie jest do lajta.Cały sezon nim łowiłem okonie pstruny i zedy i na tych ostatnich poległ ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) oki Edytowane 1 Lutego 2015 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Cały sezon nim łowiłem okonie pstruny i zedy i na tych ostatnich poległ ... co to znaczy poległ? Zedy nie brały, czy dym poszedł z łożysk... wiele osób pisze o pancerności LT-eków... jak to więc rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Miałem MGX i Steeza. Waga obu młynków taka sama ( +/1 1g), ale Steez 103 HL na pewno wytrzyma więcej.Poza tym w MGX strasznie wkurzała mnie śruba przy panelu, o którą opierał się kciuk. Potrafiła się kilka razy odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Krzysiek mam steeza przy tx i również uważam że to jest jedyna słuszna droga, całość waży tyle co ninc i można machać cały boży dzień.Zresztą hehehehe steeza mam od Wiesia więc sam go zapytaj.Minencjusz tu się nie zgodzę, mam LT i uważam że faktycznie jest do lajta.Cały sezon nim łowiłem okonie pstruny i zedy i na tych ostatnich poległ ZH Jak Ci polegl ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Też miałem Mgx i mam steeza sv,moim zdaniem przy główkach 20-30g wyraźnie czuć mniej mocy w MGX. Edytowane 1 Lutego 2015 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Bardzo dużym minusem jest brak dystrybucji tychże 103 czy LTD w svensolandii.Co za tym idzie rozważam inne opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Bardzo dużym minusem jest brak dystrybucji tychże 103 czy LTD w svensolandii.Co za tym idzie rozważam inne opcje Zawsze możesz rozważyć import z kraju kwitnącej wiśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Oczywiscie ale brak kwitka od tutejszego sprzedawcy wiaze sie z brakiem ubezpieczenia i to jest ten minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Panowie LT zaczął jęczeć strasznie i obecnie jestem na etapie szukania co mu jest, alena 99 procent padło łożysko Hstudio ceramiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 ceramiczne lubią jęczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 WIem wiem, ale nie tak yhhhyyyryyyhhhhh tylko zzzzzyk zzzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 No to revo nie padlo a jedynie lozyska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 LT się posypał....mogę je za tanochę odkupić w celach kolekcjonerskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) LT się posypał....mogę je za tanochę odkupić w celach kolekcjonerskich Zbierasz stare łożyska ? Edytowane 5 Lutego 2015 przez welpa1809 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 No to revo nie padlo a jedynie lozyska Jak to Bolek z TEY mówił, " Tjaktoj się zepsuł" a to tylko koło się zepsuło. Nie ma łożysk, nie ma jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Się zobaczy czy łożyska, na tą chwilę stawiam, ale dopiero po łodkręceniu napiszę czy tylko.!!Generalnie uważam że jest to bardzo dobry młynek ale nie ma co go katować. Minencjusz luzik mogę go oddać za niecałe 900 złotych tj 899, tanioszkasz nieprawdaszch:)? Edytowane 5 Lutego 2015 przez Zander Hunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi